[ X ]
FRESH
NATURAL sau ARTIFICIAL? Cum să alegem bradul de Crăciun
Atmosferă MINUNATĂ, dar… Olga Lavric: „Pe Coasta de Azur nu avem parte ...
E din Moldova, dar și-a REALIZAT VISUL în România: „Am reuşit să creez ...
Cleopatra Stratan, despre o NOUĂ PIESĂ: E de dragoste și e făcută ...

2017 – MARCANT pentru cariera sa! Află cu ce REALIZĂRI se mândrește Alisha!

Interpreta Alisha a avut un an productiv şi cu multe surprize, iar pentru noul an pregăteşte o nouă piesă, informează SHOK.md.

„2017 a fost un an productiv pentru mine. Am lansat piesa „Undeva”, alături de Flavy Deejay, iar la sfârşit de an s-a întâmplat ceea ce am aştepat demult – a apărut primul videoclip din cariera mea muzicală la melodia „Tine sus Umbrela”.

De asemenea, 2017 mi-a adus multe surprize, cea mai importantă a fost, desigur, succesul neaşteptat al primului meu single „O mie de idei”, care a prins priză la public şi a acumulat, doar pe canalul meu de Youtube, mai mult de 600 de mii de vizionări. O cifră bună, aş spune, pentru un artist nou în Republica Moldova, mai ales că piesa nu are nici videoclip şi a fost pusă pe un canal de youtube „no name””, a mărturisit Alisha.

Totodată, interpreta speră ca noul an va fi la fel de bun. „Deja lucrăm, alături de compozitorul Cezar Ciucium şi producătorul muzical Mahay la o piesă nouă, în limba engleză. Şi, desigur, aştept din partea ascultătorilor mei cât mai multă susţinere, iar eu, la rândul meu, promit să-i bucur cu cât mai multe melodii”, a spus Alisha.

Cristina TOMAC


DEC 6, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII