[ X ]
[ X ]
FRESH
Administrator TESORO MIO: „Numai în Moldova o persoană care cunoaște ...
Kate Middleton a arătat minunat într-o haină în nuanţa anului
Un colecționar și-a propus să promoveze SISTEMUL MONETAR al RM în ...
Dianna Rotaru, despre FEMEIA cu care a fost fotografiat iubitul ei: ...

2018 a început cu un GRAV ACCIDENT! Interpretă: „Mi-am fracturat ambele mâini, sunt „de fier” – la propriu și la figurat”

Interpreta Valeria Paşa, la 8 decembrie curent, a fost omagiată – a împlinit 23 de ani. Cu această ocazie, ea a mărturisit detalii neştiute și dureroase despre anul 2018, precum că a avut un accident şi că a lipsit ceva timp din muzică, dar şi că va lansa o piesă – prima care e creaţie proprie, informează SHOK.md.

„23, BINE AI VENIT! Pentru mine anul 2018 a început cum nu se putea mai rău…Am nimerit într-un grav accident rutier...Am decis sa scriu aceasta postare pentru ca multă lume m-a tot întrebat unde am dispărut, de ce nu mai activez. Am revenit și cu pași mici dar siguri vine noua mea piesa. De obicei primele piese sunt compuse in urma “dragostei eșuate” etc., așa am observat eu. In cazul meu “sursa de inspirație” a fost accidentul și tot ce a urmat după…A fost un an in care mi-am testat limitele in cel mai negativ sens… Mi-am fracturat ambele mâini, sunt “de fier” atât la propriu cât și la figurat, deși câteodată mai plang in baie, am implanturi in ambele mâini, drept dovada sunt cicatricile, cea mai vizibila fiind aceasta…

Scriind toate acestea, îmi dau seama ca mulți au avut nenorocul sa fie in astfel de circumstanțe, chiar și mai grave, dar ceea ce vreau sa spun e ca toate suferințele au un sfârșit, doar trebuie sa ne axăm pe ceea ce consideram noi ca e important. Pe langa toate analgezicele puternice pe care le-am administrat, leacul meu a fost muzica. In scurt timp urmează sa ascultați și sa vedeți ceea ce am creat. Am reușit sa fac limonada dintr-o lămâie prea acra. E prima piesa compusă de mine cap-coada, muzica și versuri, și sunt mândra de ea. Piesa are o denumire simpla, dar complexa…CICATRICI”, a scris Valeria, pe Facebook.

47689050_2256530541037593_3758487032750407680_n

 

Cristina TOMAC


DEC 10, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...