[ X ]
FRESH
NEAȘTEPTAT! Fiul lui Pavel Stratan și fiica lui Radu Sîrbu S-AU LANSAT ...
Urmează și al optulea? Marina Cârnaț – MAMĂ A 7 COPII: „De mică am ...
A făcut UN MARE SALT! Geta Burlacu se pregătește să devină PSIHOTERAPEUT: ...
Ileana Lazariuc este o femeie extrem de frumoasă, dar iată cum arată ...

3 MOMENTE DE CUMPĂNĂ de la început de an! Adriana Ochișanu despre ACCIDENTELE cu liftul, avionul și automobilul, prin care a trecut!

Interpreta Adriana Ochişanu, de la început de an, a trecut prin trei momente de cumpănă, mai exact – 3 accidente, diferite. Despre aceasta ea a mărturisit în cadrul emisiunii „Teo Show”de la Kanal D România, informează SHOK.md.

„Imediat după Revelion s-a început seria. A treia zi după Revelion am păţit-o cu liftul. Eram într-un centru comercial, m-am urcat ca de obicei, am apăsat pe butonul la etajul doi şi m-a dus la etajul patru şi s-a blocat. Au început toate butoanele să joace, s-a stins lumina şi am stat 20 de minute, fără lumină, nici aer nu era, am tras o spaimă. Am sunat fetele să mă ajute, apoi după 20 de minute cineva o telecomanda avea, că au început nişte butoane şi sunete de la etajul 4 în gol am simtit presiunea asta, şi m-a aruncat aşa zdravăn, m-am lovit binişor la mână. Apoi am iesit, eram toata albă la faţă. Am mers să le cer socoteala, m-au alungat, înjurat.

Nu a trecut mult de la incidentul ăsta, nici două săptămâni, era preconizat un spectacol la Moscova, la diaspora moldovenească de acolo, cu un coleg de-al meu. Ne-au suit în avion, ne-am aşezat, ne-am acomodat, vreo 15 minute am zburat frumos ca apoi ne-a anunţat că e o defecţiune, ne-am întors înapoi ca apoi să ne spună că a fost o defecţiune la motorul avionului.

Acuma recent, vreo două săptămâni în urmă, am avut accident cu maşina, mă deplasam prin centru oraşului şi m-am izbit în patru maşini, până la semafor, bine că nu aveam viteză mare şi aveam centura pusă” , a spus Adriana.

Cristina TOMAC

 


FEB 26, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...