[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
La mulți ani pentru Anastasia Lazariuc! Cântăreața arată INCREDIBIL, ...
Weekendul ÎNTR-O CASĂ CU AMINTIRI! :,,Am dormit în acel pat ca într-un ...
Viaţa secretă a lui Lady Di: a fost bonă, s-a căsătorit cu iubitul ...
Robin Soderling a vrut să se sinucidă. ”Cel mai mic zgomot mă panica”

5 ANI de la pierderea mamei, dar… Natalia Barbu: „Abia acum pot să spun că sunt ok. Bărbatul meu m-a ajutat să ies din prăpastie”

Interpreta Natalia Barbu Sota şi-a pierdut mama 5 ani în urmă şi abia acum poate spune că e bine. A trecut printr-o perioadă grea, în care intrase în depresie şi slăbise mult, informează SHOK.md.

„N-am reuşit să o depăşesc imediat. Am trecut printr-o perioadă urâtă. Intrasem, cred că, şi într-o formă de depresie şi nu voiam să recunosc. Slăbisem foarte mult, şi fizic şi psihic, pentru că ştii cum? Ce am simţit când mama a plecat? Am simţit… nu mi-am dat seama că mama numai era în viaţă, că dispăruse – parcă am rămas aşa dezbrăcată, dezgolită fără nici o protecţie. Protecţie aici, protecţie divină avem toţi, dar parcă simţeam că gata, nu mai e „cloşca” aia care să mă protejeze. Nu mai ai mamă şi asta e greu. A fost prea tânără, adică nu mi-am imaginat vreodată că o să plece atât de repede. Abia acum, după ani de zile, pot să spun că sunt ok, dar a fost multă muncă ca să ajung aici. Nu ştiu cum mai sunt bărbaţii în ziua de azi, dar ştiu că bărbatul meu este cel mai bun prieten al meu. El este omul care pot să vorbesc orice, să plâng, să râd. M-a văzut în toate stările posibile şi m-a ajutat să ies din acea prăpastie”, a spus Natalia, pentru „Unu Noaptea” de pe Youtube.

Cristina TOMAC


IUN 3, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...