[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
E sexy şi în rochie lungă, şi în lenjerie intimă! Rihanna şi-a arătat ...
Bloggeriță – ENERVATĂ RĂU: Cu 5️ ore înainte de zbor, ne-au anunțat ...
Urma SĂ REVINĂ ÎN SUA! Irina Madan: „Ajunsă la aeroport, surpriză! ...
S-a aflat cine a fost primul iubit al Andrei Măruță! Fabio Niță călătorește ...

5 RECOMANDĂRI de la Dara: „Sunt cărți în care am subliniat fraze, paragrafe, capitole”

Interpreta Dara se inspiră din cărți și obișnuiește să sublinieze textele care-i plac cel mai mult, informează SHOK.md.

Artista, pe Instagram, a recomandat spre lectură 5 cărți, care au marcat-o.

„Când cineva mă întreabă de unde gasesc inspirație, după experiență personală și experiențe trăite prin prisma prietenilor sau a unor oameni pe care îi întâlnesc, nu ezit să spun și despre filme, muzica oamenilor pe care îi admir și CĂRȚI! Ph da, sunt cărți în care am subliniat fraze, paragrafe, capitole. O să încep cu o listă de top 5!

“Empire V” de Victor Pelevin, una din cărțile care poate fi recitită, pentru că experiențele și cunoștințele pe care le tot adunăm ne permit să găsim noi afinitițăți;)

”Incognito. Viețile secrete ale creierului.” Uh, această carte m-a ținut cu gura căscată pe toată perioada cât am citit-o. Titlul cumva e sugestiv, dar believe me… Creierul este un subiect foarte interesant de studiat.

”Zuleiha deschide ochii” sau “Зулейха открывает глаза” de Guzel Iahina. Una din puținele cărți la care am plâns mult! Guzel Iahina e la bază scenarist, deci, fiți pregătiți să fiți regizorul propriului film.

” Lapte Negru” de Elif Shafak. Cartea despre subpersonalitățile unei femei artist/ mamă/ soție și multe altele. Must have pentru toate vârstele.

”1984” de George Orwell. Prea multe am de spus la acest capitol, dar, părerile sunt foarte împărțite. Suntem într-un sistem, iar dacă o să vă pară că Orwell l-a descris mult mai grav decât este acum, dati-mi un mesaj în direct, o să povestim despre asta)”.

SHOK.md


DEC 15, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...