[ X ]
[ X ]
FRESH
Împreună cu tata și fratele, A FĂCUT UN COVER! Cleopatra Stratan: ...
Trupa 7 KLASE a venit, ieri, cu un mesaj PLIN DE DURERE: „Trăim o ...
Stilista Xenia Bugneac A RĂSCOLIT ARHIVA: „Am un singur regret, aveam ...
„ERAM FERICIȚI, DAR NU ȘTIAM!” Natalia Gordienko: „Acum, când multe ...

6 ANI ÎMPREUNĂ! Maggy Platon: „Au fost momente tare grele în care credeam ca punem punct și fiecare merge pe drumul lui, dar am reușit să facem față”

Bloggeriţa Maggy Platon şi soţul ei, Sergiu, ieri au sărbătorit 6 ani de relaţie, iar în aceşti ani au crescut şi au trecut prin momente grele, informează SHOK.md.

„Acum 6 ani în urmă eram o puștoaică care nu credea în dragoste. Eram atât de diferită până să-l întâlnesc pe el, el avea 24 de ani, iar eu 19 și îmi părea atât de matur, așa și era, el trăia singur deja de mulți ani, părinții fiind peste hotare la muncă. Întâlnirea noastră a fost tare spontană, dar tare frumoasă.

Atât de mult m-am schimbat fiind într-o relație cu el, am crescut și am învățat să dezvoltăm relația noastră împreună. Sigur că au fost momente tare grele în care credeam ca punem punct și fiecare merge pe drumul lui, dar am reușit să facem față problemelor. Astăzi facem 6 ani de relație, o relație frumoasă, unde am reușit atât de multe împreună. Îți mulțumesc iubitul meu pentru tot ce ești și ce faci pentru mine (noi)”, a scris ea, pe Instagram.

Precizăm că, Maggy şi Sergiu sunt părinţii unui băieţel – Mark.

Cristina TOMAC


FEB 21, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...