[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Când ea vrea – spune, CÂND O ÎNTREABĂ… Prezentatoare TV: „…la ce bun ...
Tany Vander – INDIGNATĂ: Trebuia să filmez o emisiune, dar am plecat… ...
VREA SĂ MAI SLĂBEASCĂ! Interpretă: „Pe data de 19 aprilie aveam cu ...
Horoscop 4 iulie 2020. Relaxare şi timp preţios petrecut în familie

A avut 2 ROCHII DE MIREASĂ! Elena Javelea: „A fost o nuntă moldovenească, iniţial trebuia să fie una foarte mică”

Interpreta Elena Javelea și alesul ei, Radu, la 14 februarie curent, au jucat nunta, iar la petrecere au fost 150 de invitaţi, informează SHOK.md.

„Au fost cele mai intense 4 luni din viaţa mea, pentru că am zis ca eu pot să fac totul – să organizez, să fiu mireasă… mi-am dat seama că nu prea, a fost greu, dar m-am descurcat. Iniţial trebuia să fie una foarte mică, dar uite că lumea tot suna şi spunea, când a auzit de eveniment, că dacă nu mă inviţi vin singur/ă. S-a cam mărit, sunt cupluri care trebuie să scadă din oaspeţi, uite în cazul nostru tot am adăugat, adăugat, dar a fost o nuntă medie – 150 şi… cam aşa. S-au adunat şi mi-am dat seama câte persoane dornice sunt să mă vadă fericită, asta am văzut la maxim în ochii lor. Au fost cei mai apropiaţi prieteni ai mei şi cumva cei cu care am făcut şi universitatea. A fost o nuntă moldovenească”, a spus Elena, în cadrul emisiunii „O seară Perfectă” de la Pro TV.

Elena, la marele eveniment, a purtat două rochii. „În această rochie a avut loc înscrierea civilă şi cununia. Este rochiţa creată de prietena mea, Keya. Îmi place foarte mult şi mă caracterizează. Faptul că e foarte acoperită îmi dă o stare de siguranţă, de confort. Cealaltă rochiţă e total ruptă, distrusă, călcată, dansată. Este una foarte deosebită, e legată foarte mult de iarnă. Credeam că voi avea noroc de zăpadă şi parcă ar fi un desen făcut de ger pe fereastră. Am fost un fulguşor la eveniment. Le voi păstra cu mare drag pe ambele… vreau peste ani să mă uit la ele”, a spus ea pentru sursa citată.

Cristina TOMAC
Foto:O seară Perfectă/ProTv


FEB 19, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...