[ X ]
[ X ]
FRESH
Brian May a suferit un atac de cord. Chitaristul formaţiei Queen a ...
Aura Revenco, despre O ÎNTÂMPLARE PLINĂ DE EMOȚII: Tatăl îmi umple ...
Trei moldoveni talentați și-au unit eforturile! Au lansat UN VIDEOCLIP ...
Andreea Bălan și George Burcea, motivele reale ale divorțului! Ce ...

A avut pauză, dar A REVENIT LA SPORT! Stela Botez: „Mai întâi alergatul, apoi dansul și sala de forță, acum practic KO8…” VIDEO//

Interpreta Stela Botez de mică face sport, dar a avut o pauză şi din 2016 a început să-l practice din nou, informează SHOK.md.

„La grădiniță mă jucam cu băiețeii în tot felul de jocuri cu tentă sportivă, chiar și carate, apoi la școală adoram Educația Fizică, chiar dacă eram ultima după înălțime, înregistram rezultate bune la normative. În perioada studenției la Colegiu și apoi Academie nu am mai practicat sport decât gimnastica de dimineață… Ce păcat. Din 2016 am început să practic din nou sportul, mai întâi alergatul, apoi dansul și sala de forță, acum practic KO8 în parc și pe timp de carantină fac exerciții acasă. Mi s-a adresat deseori întrebarea: “Ai făcut sport de performanță de ai o figură atletică?” Eu atletică? Nu sunt de parerea asta, de aceea muncesc zi de zi pentru ca să-mi mențin tonusul, sănătatea și să-mi placă de mine în oglindă  Sportul este viață”, a spus Stela, pe Facebook.

Cristina TOMAC


MAI 20, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...