[ X ]
[ X ]
FRESH
Nicole Kidman, probleme din cauza anorexiei? Cât de schimbată e actriţa
SCOP NOBIL! Mai mulți Ambasadori se alătură Turneului Caritabil de ...
SPECTACULOASĂ! Valentina Naforniță – prima dată, la Balul Vienez, ...
Retro J.Lo! Diva latino a pozat super sexy pentru o campanie publicitară

A BOTEZAT o prietenă de-a sa, DE 18 ANI! Interpretul Gabryel Nebunu: „A fost foarte emoționant, am lăcrimat”

Interpretul Gabryel Nebunu a fost în postura de naș de botez al unei prietene și colege – Laurenția Coptileț, de 18 ani, informează SHOK.md.

Ceremonia a avut loc la 7 august curent, la biserica „Sfântul Mare Mucenic Dumitru” din municipiul Chișinău.

Gabryel a spus că a fost un eveniment foarte emoționant și chiar a lăcrimat. „Mai am încă 5 finuți, finuțe, însă acest botez a fost cu totul altfel. E altceva când omul e conștient, când aude toate rânduielile slujbei, e cu totul altceva. A fost atât de frumos. Cu toții am lăcrimat, Laurenția era cea mai rezistentă, mai tare de caracter”, a spus artistul, în cadrul emisiunii „O seară perfectă” de la Pro TV, precizând că se bucură că a contribuit la această decizie a ei, însă ea a decis că își dorește acest lucru.

Laurenția, fina interpretului, a spus de ce și-a ales asemenea naș. „Gabryel e nanul meu de botez, pentru că nanii ni-i alegem, dacă botezul e la așa o vârstă, pentru a avea alături un om bun, de încredere. El a fost și este mereu alături. Nu știu de ce nu am fost botezată până acum, dar mi-am dorit mereu acest lucru. Și mă bucur că s-a întâmplat acum”, a povestit ea, pentru sursa citată.

GABR

SHOK.md


SEP 12, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...