[ X ]
[ X ]
FRESH
Andreea Marin a dat vestea-bombă! „Zâna Surprizelor”, mamă pentru ...
Alege rujul potrivit cu personalitatea zodiei tale. Află care sunt ...
Horoscop 27 mai 2020. Iubire sinceră şi planuri de vacanţă
Andreea Bălan a apărut complet goală în noul său videoclip. Îşi cântă ...

A călătorit CU RULOTA în 4 țări! Valeria Lungu: „Pare destul de frumos în prima fază, dar pe parcurs…”

Actriţa şi interpreta Valeria Lungu a călătorit cu rulota în mai multe ţări şi se declară fericită de această experienţă, informează SHOK.md.

Valeria a dezvăluit pe pagina sa de Instagram impresiile despre vacanţa în rulotă.

„VIATA IN RULOTA! Pare destul de frumos in prima faza, dar pe parcurs realizezi cat de multe lucruri trebuie sa faci și sa le Reușești. Mi-am dorit de fiecare data sa îmi fac bagajul și efectiv sa plec intr-o călătorie prin lume cu rulota, este o Investiție extraodinară. Mi-am promis ca atunci când voi avea un soț și copii voi face aceasta achiziție superba! E mai complicat atunci când conduci pentru ca ai nevoie de mai mulți șoferi, e bine ca eu sunt iubitoare de volan are noroc lumea cu mine.

Călătoria noastră a început din Danemarca-Germania-Austria, iar acum finally Italia. Am reușit sa vizitam acest loc superb și sunt foarte mândra de acest lucru. Liniștea și aerul te adoarme și te face să-ți dorești sa rămâi acolo pentru o vesnicie. Mi-am propus sa ma întorc aici, și probabil să-mi iau o mini vacanța fără tel, social media și hater, va iubesc și pe voi. Ma bucur enorm de mult ca în rulota nu am wifi, îmi petrec zilele citind și cutreierând lumea! Oficial sunt fericita. Locuri noi, o carte, fără net…. alone. Nu am reușit sa găsim un Camping pe placul nostru, dar adevarul e ca nici nu am avut când! Ne-am dorit atât de mult sa vedem locui noi încât somnul și oboseala ne-a cam ocolit puțin. Ador aceasta vacanța”, a scris ea.

Cristina TOMAC


SEP 18, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...