[ X ]
FRESH
James Bond va deveni tătic. Rachel Weisz îi va dărui primul copil ...
Eugen Nicov, despre COLABORAREA cu Irina Rimes, în NOUA TRILOGIE: ...
Iată CINE este frumoasa care a devenit Miss A.Dmodels!FOTO//
Interpretă din Moldova – INVITATĂ la Eurovision Spania: „Am ajuns ...

A cules VIȘINE și a crescut CIUPERCI! Dumitru Mîțu: „Primii bani i-am făcut la 9 ani”

Interpretul Dumitru Mîțu, membrul trupei Brio Sonores, a început să câștige bani încă din copilărie, iar drumul spre muzică a fost unul destul de plin.

„Primul venit l-am câștigat încă în fragedă copilărie, pe la 9 ani, era vara și am decis să culeg o căldare de vișine, ca să-mi pot procura o consolă tetris (erau în vogă atunci 🙂 ). Vișinele le-a cumpărat un vecin, iar eu m-am făcut cu consola 🙂 . Primul job nu îl pot numi oficial, căci vârsta nu-mi permitea să muncesc atunci 🙂 aveam 14-15 ani și simțeam necesitatea de a ușura puțin munca părinților, așa că pe timp de vară mă angajam la o crescătorie de ciuperci, unde, pe lângă job, am învățat și tehnologiile de creștere a ciupercilor 🙂. Aveam un salariu modest care varia de la 1500-2000 lei, dar îmi permitea să-mi procur toate necesare pentru anul școlar și încă îmi rămânea și de cheltuială 🙂”, a povestit Dumitru pentru SHOK.md.

Interpretul a spus că nu a fost ușor, dar s-a meritat. „Mereu am combinat munca și studiile și până în prezent o fac! Contează să le ținem aproape, astfel realizezi cu mult mai multe”, a adăugat el.

Dumitru a menționat că nu poate spune exact care ar fi cheia succesului, însă știe sigur că de mic trebuie să conștientizezi faptul că nimic nu cade din pod și orice își dorești poți dobândi prin muncă. „Fii corect față de tine și față de cei din jur, prețuiește munca tuturor și dobândește ceea ce-ți dorești prin onestitate și dăruire de sine! Și desigur – atât timp cât vei face ceea ce iubești, vei câștiga și cheia succesului!”, a precizat artistul.

SHOK.md


APR 8, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...