[ X ]
[ X ]
FRESH
Ce bine arată Adriana Lima în costum de baie! Supermodelul de 38 de ...
Planifică să lanseze PRIMUL ALBUM SOLO! Igor Strib: „Am realizat 10 ...
Anastasia Fotachi – ÎN COSTUM DE BAIE! Reacții: „Prea tare ai slăbit!” ...
Miss Moldova 2016 a împlinit 20 de ani. La petrecere a purtat SANDALE ...

A depășit DIVORȚUL! Viorica Lupu: „Când trec printr-o perioadă grea, eu prefer să mă izolez. Nu-mi place să mă plâng și să fiu jelită”

Interpreta de muzică populară Viorica Lupu a depășit divorțul, însă pentru rămâne o temă sensibilă pentru totdeauna, informează SHOK.md.

„A fost o trauma emoțională, a fost foarte greu. Deși eu sunt energică și îmi place să văd partea bună, lumea zice că am trecut destul de repede, deși e greu să estimezi asta. Când trec printr-o perioadă grea, eu prefer să mă izolez. Nu-mi place să mă plâng și să fiu jelită. Mi-a fost alături familia și puțini prieteni, adevărați”, a mărturisit interpreta, în cadrul emisiunii „Vorbe bune” de la Canal 2.

Artista a spus că părinții au susținut-o în totalitate. „Noi de mai mult eram într-o situație încordată în cuplu, însă niciodată nu le-am spus părinților despre probleme. Eu mi-am zis că singură o să reușesc.  Când s-a întâmplat finalul care a fost, când eram foarte sigură că nu mai pot trăi lângă fostul soț, deja atunci am simțit și le-am spus despre toate, și părinții mi-au spus ce intuiau și mi-au fost alături, indiferent de decizie. Ei nu au încercat să mă influențeze”, a spus Viorica.

SHOK.md amintește: Interpreta Viorica Lupu și violonistul Sergiu Pavlov s-au căsătorit în octombrie 2016, iar în luna august 2017 au divorțat, căsătoria lor nu a durat nici un an. Cei doi au trăit o relație de 8 ani. Viorica a spus că trădarea este motivul divorțului.

SHOK.md


FEB 24, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...