[ X ]
FRESH
Nu îmbătrâneşte! La 61 de ani, a cucerit covorul roşu de la Cannes!
Violonista Rusanda Panfili VA ÎNCÂNTA la Festivalul DescOPERĂ: „Vioara ...
O scriitoare din Moldova, stabilită în Franța, A CÂȘTIGAT Premiul ...
Viața după Parlament E ALTFEL! Cât de SCHIMBAT E Constantin Țuțu! ...

A deschis parantezele DESPRE DIVORȚ! Ana Cernicova: „Am devenit mai fericită! Mă înțeleg foarte bine cu soția lui…”

Soprana Ana Cernicova a deschis parantezele despre divorțul cu interpretul Valentin Uzun, informează SHOK.md.

Ana a spus, în cadrul emisiunii „Istoriile Gloriei” de la NTV, că divorțul nu a fost la inițiativa sa. „Nu a fost inițiativa mea, dar eu am dat acordul. Nu eram împotrivă”, a precizat ea.

Artista a spus că viața, după divorț, se schimbă radical. „Devii mult mai fericită. Eu zburam când am ieșit cu documentul de divorț”, a spus Ana.

Totodată, a mai spus că e în relații bune cu fostul soț și că la nunta lui cu Nadejda nu a fost invitată, atunci și fiind în altă țară. „Suntem în relații foarte bune, comunicăm. Mă înțeleg foarte bine cu soția lui, poate chiar mai bine decât el. E foarte bună și o admir”, a menționat ea.

Ana a mai spus că nu crede că foștii soți nu pot fi prieteni, dar se pot înțelege. „Noi ne înțelegem mai bine decât atunci când eram împreună. Și el, și părinții lui sunt prezenți în viața și educația Ameliei”, a dezvăluit interpreta.

De asemenea, ea a spus că după divorț a rupt legăturile cu toți prietenii: „Am fost singură o perioadă, așa am crezut că trebuie să fac asta, nu vreau să intru în detalii”.

În ceea ce ține de ce nu a mers relația, ea a precizat că a fost un „copil îndrăgostit”, dar nu vrea să vorbească la subiect.

Amintim că, Ana Cernicova și Valentin Uzun au divorțat în 2014, după 5 ani de căsnicie. În 2017 artistul s-a recăsătorit. Soprana trăiește o frumoasă relație cu un tânăr pe nume Mihai.

SHOK.md


OCT 8, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...