[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Când ea vrea – spune, CÂND O ÎNTREABĂ… Prezentatoare TV: „…la ce bun ...
Tany Vander – INDIGNATĂ: Trebuia să filmez o emisiune, dar am plecat… ...
VREA SĂ MAI SLĂBEASCĂ! Interpretă: „Pe data de 19 aprilie aveam cu ...
Horoscop 4 iulie 2020. Relaxare şi timp preţios petrecut în familie

A devenit cunoscută, dar E FATĂ DE LA SAT! Fotomodel: „Am plecat de la coada vacii și vorbesc foarte serios! Am muls vaca și am mers cu oile la stână”

Acum este cunoscută şi recunoscută pe stradă în Republica Moldova și România, dar când era mică a mers cu oile la stână, a muls vaca, ba chiar a furat zmeură şi spune că e fetiţă de la sat. Este vorba despre Valeria Lungu, fotomodel și interpretă, care niciodată nu uită de unde a plecat, informează SHOK.md.

„Mereu mi-am dorit sa ajung undeva departe și sa pot fi de folos, dar uneori am impresia ca sunt doar o marioneta a întrebărilor.

Pe parcurs mi-am dat seama ca ceea ce fac, e exact ceea ce îmi doresc sa fac.

Mi-am dorit din totdeauna sa am mulți urmăritori sa fiu recunoscuta pe strada, bine acum serios cine nu-și dorește asta?

Cu timpul am realizat ca nu știu sa mă comport atunci când sunt oprită de cineva sau când sunt recunoscuta într-o banca. Încep sa râd și mă fac roșie la fata!

Dacă nu știu ce sa îți răspund sa știi ca m-am blocat și sunt plină de emoții pentru ca nu știu sa reacționez.

Acasă in fata telefonului/camerei sunt eu, pot sa mă desfășor, dar atunci când sunt oameni necunoscuți mie, mă ia cu amețeala asta e, sunt o fire destul de rușinoasa! Uneori n-ai spune asta.

Ce voim sa zic e ca atunci când ești un om “public” ți se Ridica vedetismul la cap.

Știu persoane care nu mai răspund la mesaje, sau nu schimba o vorba cu tine pentru ca naaaaa are 1000/300k hai sa fim oameni și sa nu uitam de unde am plecat!

Eu de exemplu am plecat de la coada vacii și vorbesc foarte serios! Când eram mică mă punea bunica sa dau la sapa, sa mulg vaca și da merg cu oile la stana  am fost fetița de sat, Chiar am furat zmeura din curtea vecina  aia e când îți place prea mult zmeura”, a spus Valeria pe Facebook.

Cristina TOMAC


NOI 5, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...