[ X ]
[ X ]
FRESH
"Bine, cânți... Dar cu ce te ocupi serios?" Interpretă: Abia acum ...
Adevăratul motiv pentru care designerul Karl Lagerfeld purta mereu ...
A filmat, totuși, VIDEOCLIP NOU! Diana Stoica: „Au avut loc filmările ...
A avut JOBURI DIFERITE – decorator, moderator, DJ și make-up artist! ...

A devenit doamna Stepovenco și a lansat O PIESĂ DEDICATĂ SOȚULUI EI! Maria Simion: „E o mulțumire adresată persoanei iubite și divinității” VIDEO//

Maria Simion, profesoară de canto din Republica Moldova – stabilită la București, s-a căsătorit la început de septembrie, devenind doamna Stepovenco, și a lansat o piesă nouă, compusă special pentru soțul ei, Eugen Stepovenco – „Armonie”, ei doi fiind și eroii din videoclip. Piesa „Armonie” este cel de-al patrulea single al cântăreței Maria Stepovenco, informează SHOK.md.

Maria Stepovenco a comunicat, pentru SHOK.md, că piesa reprezintă o împlinire a profeției, pe care prin versurile sale, rapper-ul Cosy, a scris-o în primul single al artistei, în care cel de-al treilea personaj masculin ia haina de înger salvator și intră în viața protagonistei suferinde. Acesta este motivul pentru care și în videoclipul acestei piese apare acel câmp cu eoliene în care a luat naștere profeția. Trilogia formată din cele trei piese ale cântăreței, „Înger”- profeția, „Povești”- ruperea de trecutul întruchipat în fizionomia unui personaj masculin și „Armonie”- împlinirea profeției despre venirea îngerului, este ruptă notă cu notă, silabă cu silabă din viața personală a cântăreței.

Linia melodică și versurile pe care le-am scris pentru soțul meu reprezintă o mulțumire adresată persoanei iubite și divinității, exprimată prin fericire și pozitivitate. Piesa a fost compusă cu ocazia celui mai important eveniment din viața noastră, nunta. Instrumentalul piesei a fost realizat de Sandu Stefan Nicolae (Nix), iar mix/master-ul de Bunicu Magic”, a spus artista, precizând că ea și soțul ei sunt eroii din clipul piesei.

Videoclipul a fost filmat la Orheiul Vechi și pe litoralul românesc.

SHOK.md amintește: Maria Stepovenco (Simion) este considerată profesoară de canto a vedetelor. Ea face ore cu Mellina, Carmen Minune, Edward Sanda și mulți alții.

Cu detalii de la nuntă vom reveni într-un alt material…

SHOK.md


SEP 17, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...