[ X ]
[ X ]
FRESH
Andreea Bălan apare fără haine în noul videoclip. Imagini rare cu ...
Prezentatoare TV, despre SPORT ACASĂ: „Nu am crezut vreodată că ...
Damian Spinei, despre EXPERIENȚA de la „Românii au Talent”: „Am avut ...
Și-a arătat SÂNII ÎN TOATĂ SPLENDOAREA! Modelul Dorina Darii – purtând ...

A devenit mamă și soție LA 18 ANI! Ana Cernicova a vorbit despre ACELE VREMURI: „Nu a fost ușor, nu știam nimic”

Soprana Ana Cernicova s-a căsătorit şi a devenit mamă la o vârstă fragedă, iar în cadrul emisiunii „Prima oră” de la Prime TV, a oferit detalii în acest sens, informează SHOK.md.

Abia am împlinit 18. A fost dragoste adevărată, cea mai puternică, prima dragoste. Tot la 18 am devenit mamă, nu a fost uşor, deoarece nu ştiam nimic, mai citeam ceva cărţi, evident, m-a ajutat mama mea şi mama lui Valentin.

Amelia nu a fost un copilaş liniştit, vocea ei de atunci era atât de puternică, dar apoi după trei ani s-a schimbat radical şi a devenit îngeraş. Aşa e şi acum.

Mariajul a durat aproape cinci ani. Divorţul a fost o formalitate, ruptura s-a produs mai înainte, a fost o perioadă foarte grea”, a spus Ana.

De asemenea, soprana a mărturisit că e în relaţii bune cu fostul soţ, iar fiica Amelia a acceptat că are două familii. „Poate să manipuleze cu părinţii. Este şi acolo familia care o iubeşte, şi aici, e ok. La început erau întrebări, dar cu timpul s-a obişnuit”, a adăugat Ana.

Precizăm că, Ana Cernicova s-a căsătorit cu Valentin Uzun în 2009 și au divorțat în 2014. Uzun s-a recăsătorit și mai are o fetiță, iar Cernicova este într-o relație.

Cristina TOMAC


FEB 5, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...