[ X ]
[ X ]
FRESH
Kim Kardashian a ajuns la ţară! Din luxosul LA în prăfuitul Wyoming, ...
A îmbrăcat ROCHIA DE MIREASĂ! Dana Rogovski: „Emoții de nedescris ...
Katy Rain a lansat piesa „GOOD LUCK”: „Nu trebuie să ne pese ce zic ...
TREI GENERAȚII, într-o postură inedită: Cătălina Carauș, mama și bunica ...

A dezvăluit REȚETA! Iată ce desert va avea pe masă, de SĂRBĂTORI, Mariana Mihăilă! FOTO//

Sărbătorile bat la ușă și vedetele au început să se gândească deja la ce vor pune pe masă. Interpreta Mariana Mihăilă ne-a împărtășit ce desert va găti pentru trecerea dintre ani. Și nu un desert oarecare, ci unul care să o surprindă în primul rând pe mama sa. Și asta pentru că, de când a devenit și ea mamă, Mariana vrea să-i calce pe urme celei care i-a dat viață. Spune că pentru ea mama i-a fost mereu un exemplu. Frumoasa interpretă ține și acum cont de sfaturile primite de la mama sa. Inclusiv în ale bucătăriei, informează SHOK.md.

Duminică și-a amintit cu drag de deserturile delicioase  din copilărie și a și decis ce va pune pe masa de sărbătoare. „Ieri am avut inspirație. Inspirație culinară. Vremurile se schimbă, produsele la fel, dar pasiunea cu care le facem rămâne aceeași. Mama m-a învățat că tot ce fac în viață trebuie să fac cu multă dragoste și dăruire. Iată de ce, ieri, i-am făcut o surpriză delicioasă. Și tare am bucurat-o. I-a plăcut ideea că de Anul Nou voi găti desertul pe care mi-l făcea ea în copilărie. Azi îi zicem Panna Cotta, pe atunci însă era denumită mai simplu – prăjitură din jeleu. Zilele trecute, prietena mea jurnalista Stela Popa m-a provocat pe Facebook să gătesc cu jeleurile Dr. Oetker și am zis: Hai să răspund provocării! Mi-am răsuflecat mânecile și m-am apucat de prăjiturit. Mi-au plăcut dintotdeauna portocalele, așa că, inevitabil am optat pentru jeleul din aceste fructe minunate. Portocalele, mandarinele, clemantinele îmi amintesc de feeria sărbătorilor de iarnă din copilărie. Sărbători pe care le voi face să fie minunate și pentru copilul și familia mea.”

Frumoasa interpretă mărturisește că și-a emoționat mult mama cu surpriza pe care i-a făcut-o. Și că și-a surprins plăcut și soțul, care a savurat cu plăcere din deserturile pregătite de ea.

„Până va ajunge copilul meu să mănânce dulciuri, jumătatea mea este cel care îmi apreciază talentul de bucătar. M-a și rugat ca pe masa de sărbători, la Crăciun și Anul Nou să avem neapărat acest delicios desert. O voi face cu drag.”

Cremoasă, răcoroasă și delicioasă, Panna Cotta Marianei Mihăilă este ușor de pregătit. Mai jos, găsiți rețeta recomandată de ea și nu ezitați să o încercați:

Panna Cotta cu jeleu de portocale

  • praf pentru jeleu de portocale de la Dr. Oetker
  • praf pentru jeleu alb de la Dr. Oetker
  • frișcă – 500 ml
  • lapte – 500 ml
  • zahăr 300 gr
  • esență de vanilie de la Dr. Oetker

Într-o cratiță punem la fiert lapte amestecat cu zahăr după gust. Laptele nu trebuie să fiarbă, ci să fie călduț. Într-un castron punem două plicuri de praf pentru jeleu alb de la Dr. Oetker dizolvat în apă rece cât să îl acopere, după care turnăm frișcă deasupra. Punem pe foc și amestecăm continuu, dar să nu fiarbă. Frișca se amestecă apoi cu laptele, peste care turnăm esența de vanilie de la Dr. Oetker. Turnăm compoziția obținută în pahare, dar nu până la vârf. Punem paharele la frigider. Între timp punem la foc, într-o cratiță, 250 ml de suc de portocale amestecat cu zahăr după gust. Așezăm pe foc până se topește zahărul și adăugăm plicul cu praf pentru jeleu de portocale de la Dr. Oetker. Amestecăm, apoi lăsăm să se răcească puțin, după care turnăm în pahare peste panna cotta. Lăsăm la frigider până se întărește. Și desertul e gata.

Poftă mare să aveți!

SHOK.md


NOI 20, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...