[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
E sexy şi în rochie lungă, şi în lenjerie intimă! Rihanna şi-a arătat ...
Bloggeriță – ENERVATĂ RĂU: Cu 5️ ore înainte de zbor, ne-au anunțat ...
Urma SĂ REVINĂ ÎN SUA! Irina Madan: „Ajunsă la aeroport, surpriză! ...
S-a aflat cine a fost primul iubit al Andrei Măruță! Fabio Niță călătorește ...

A DIVORȚAT de 2 ori, iar acum e femeie liberă! Ileana Rusu, despre CĂSNICIA CU UN DEȚINUT: „Mă domina psihologic. Încă mai am sentimente pentru el”

Jurnalista Ileana Rusu a fost căsătorită de două ori, iar acum, după divorțuri, e femeie liberă și zice că nu mai poate iubi. Ea a făcut dezvăluiri despre a doua căsnicie, care a fost cu un deținut, informează SHOK.md.

Prima dată ea s-a căsătorit la 17 ani și, spune că, atunci se gândea nu se va mai găsi alt bărbat care s-o ia de soție.

Dacă mă gândesc de ce m-am măritat? Am mers la starea civilă, în sat, cu căruța, era un glod. Dacă mă întrebi dacă l-am iubit? Mai bun nu am găsit, acesta e adevărul. Am divorțat pentru că mi se părea foarte plictisitor. Plus unele remușcări, că am mai avut niște amanți. Dar dacă nu există interese comune cu un bărbat, atunci nu”, a spus Ileana, în cadrul emisiunii „Iubește viața” de la TV8.

A doua oară ea s-a căsătorit cu un deținut, iar mariajul a durat 11 luni – din iulie 2017 până în iunie 2018.

Lucram pentru un site românesc, făceam știri acasă. Eram legată de calculator zi și noaptea, ca un zombi. Și am făcut cunoștință cu cineva pe o rețea de socializare și, după cum intuiam, era un băiat de după gratii, un deținut”, a povestit ea, despre cum și-a cunoscut al doilea soț, precizând că a fost condamnat la închisoare 8 ani pentru escrocherie.

Jurnalista a spus că are mai multe argumente de ce s-a măritat cu el: „Mama mea l-a așteptat pe tata 10 ani din închisoare. În plus, am vrut să văd ce se întâmplă dincolo, am vrut să trăiesc ceva ce nu a mai trăit nimeni dintre jurnaliștii noștri”.

„Eu m-am regăsit în el și, fiind o aventurieră incurabilă, voiam să văd cum e să faci  dragoste pe un pat de pușcărie, că într-un birou din Parlament am făcut. El a știut cum să-mi sucească mințile, eu nu ieșeam cu zilele din casă, m-a prins în acel moment. Eu încă mai am sentimente pentru el, de asta poate inima mea e blocată încă. Dar m-a ofensat și m-a jignit foarte mult, începând de la atacuri fizice. Ei sunt foarte violenți”, a spus ea, pentru sursa citată, precizând că o domina psihologic.

Ileana a spus că și-a revenit foarte greu. El mai avea o femeie din Italia, care-l întreținea. Ea mărturisește că a fost foarte jignită. „Eu am fost și însărcinată, am pierdut sarcina la 3 luni. Pentru că a urmat un atac din partea lui și a acelei femei”, a mai dezvăluit ea, spunând că foarte puțini oameni au știut de măritișul ei.

Jurnalista a spus că, la moment, este în armonie cu sine și nu simte nevoia ca un bărbat să vină să o completeze sau să schimbe ceva în viața ei. Mai mult, ea a spus că se plictisește foarte repede de bărbați.

SHOK.md


APR 3, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...