[ X ]
FRESH
Melania Trump, ELEGANTĂ într-o rochie semnată de Victoria Beckham!
INTERVIU// Radu ŞARBEI: Mereu am spus că voi face un film, dar nu ...
A făcut O ALTĂ FACULTATE decât studii în muzică! Aura: „Pentru mine ...
Ține POST NEGRU doar pe apă și nu mănâncă deloc sare, zahăr și altele! ...

A făcut FURORI! Jasmin a cântat în LIMBA ROMÂNĂ la Festivalul „Jara 2017”, la Baku! VIDEO//

Jasmin, soția primarului de Orhei – Ilan Șor, a cântat în română pe scena Festivalului ”Jara 2017”, ce se desfășoară la Baku. Cunoscuta interpretă a estradei ruse, Jasmin, a interpretat legendara piesă „Romantică” din repertoriul Sofiei Rotaru.

În cadrul festivalului, care este urmărit de peste zece mii de spectatori, evoluează interpeți din Rusia, Azerbaidjan, precum și din alte țări din spațiul CSI, iar supriza festivalului din acest an a fost piesa „Romantică” interpetată de Jasmin în limba română. Versurile acestei piese aparțin renumitului poet Grigore Vieru, iar muzica aparține compozitorului Anatol Chiriac din Moldova.

Jasmin, în repetate rânduri, și-a demonstrat dragostea față de țara soțului ei, omul de afaceri, politicianul și primarul de Orhei Ilan Șor. Este de menționat că și cei doi  copii ai lor dețin cetățenia Republicii Moldova.

jasmin1-675x534

După interpretarea piesei, Jasmin a specificat: „Vreau să mulțumesc autorilor Anatalie Chiriac și Grigore Vieru pentru această piesă minunată! Vreau să mulțumesc Sofiei Rotaru, pentru faptul că a dăruit viață lungă acestui cântec!”.

De menționat că, Jasmin este foarte îndrăgită de publicul din Moldova,  iar la Orhei, niciun eveniment cultural nu se desfășoară fără participarea interpretei. În plus, interpreta patronează ansamblul vocal din Orhei, „Dulce Band”  și a susținut-o pe intepreta noastră Iuliana Beregoi la showul „Golos Deti”, difuzat de principalul post TV al Federației Ruse. Concertul va fi retransmis în scurt timp la TV.

SHOK.md


IUL 29, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...