[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Când ea vrea – spune, CÂND O ÎNTREABĂ… Prezentatoare TV: „…la ce bun ...
Tany Vander – INDIGNATĂ: Trebuia să filmez o emisiune, dar am plecat… ...
VREA SĂ MAI SLĂBEASCĂ! Interpretă: „Pe data de 19 aprilie aveam cu ...
Horoscop 4 iulie 2020. Relaxare şi timp preţios petrecut în familie

A FĂCUT FURORI la „Românii au talent”! Cătălin Advahov: Nu mă așteptam că o să placă atât de mult! A fost multă emoție! VIDEO//

Adolescentul Cătălin Advahov  – fiul lui Vitalie Advahov, de 13 ani, a făcut furori cu interpretarea sa la vioară în cadrul show-ului TV de la București – „Românii au talent”. El se declară entuziasmat de experiență și foarte fericit că a plăcut atât de mult juriului și publicului, informează SHOK.md.

„Am fost foarte emoționat și plăcut surprins că a plăcut. Mă așteptăm că o să placă, dar nu într-atât de mult. Acolo au fost mari emoții, nu am mai participat la nici un show TV și clar că a fost o experiență nouă, o tensiune de muncă și concurență. Erau multe talente acolo. Mi-a plăcut foarte mult să stau în acele platouri”, a declarat adolescentul pentru „O seară perfectă” de la Pro TV.

El a spus că și-a dorit să meargă la show foarte mult, pentru că mai fusese la concursuri, însă nu de acest fel. „A fost necesar și un show, mișcare, am pregătit împreună cu mama. A fost multă emoție”, a spus talentatul băiat, adăugând că tot mama a fost cea care i-a ales și outfit-ul pentru scenă.

Totodată, el a spus că tata – Vitalie Advahov, dar și toată familia, a fost în sală și l-au susținut. „Tatei i-a plăcut foarte mult cum a ieșit totul”, a spus Cătălin, precizând că tatăl lui îl și critică, dacă e nevoie, însă constructiv.

Cât despre faptul că este fiul lui Vitalie Advahov, a spus că nu vede dezavantaje. „Tată mă poate ajuta la tot ceea ce ține de muzică”, a precizat el.

Adolescentul a spus că poate aborda diferite stiluri de muzică și va pregăti ceva special pentru semifinală. „Vreau să ajung cât mai departe în acest concurs, îmi place atmosfera, tensiunea de acolo”, a spus el.

Amintim că, jurații au declarat că este foarte talentat și a fost supranumit chiar „Ninja al viorii”.

SHOK.md


FEB 21, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...