[ X ]
FRESH
Felicia Sârbu, despre CUM A DEPĂȘIT divorțul: „Viaţa e prea scurtă ...
Face PR pentru un partid parlamentar și a spus dacă admite o CARIERĂ ...
Dana Markitan și soțul ei VOR SĂ DEVINĂ PĂRINȚI: „Ne pregătim moral ...
5 femei din zodiac care vor avea o primăvară de poveste

A făcut MĂRTURISIRI din viața sa! Karizma: „Abia pe la 16 ani am prins gustul…”

Interpreta Karizma a vorbit, într-o postare pe o rețea de socializare, despre pasiunea pentru citit, dar și a dezvăluit ce loc au cărțile în viața sa, informează SHOK.md.

„Abia pe la 16 ani am prins gustul cititului. Libraria e locul preferat unde imi pierd timpul cu placere. Iau o carte, o rasfoiesc, dupa care sau o pun la loc cu gandul “inca nu” sau o iau cu mine. Uneori cumpar si cumpar carti care asteapta zile, luni uneori si ani pentru fi citite. Am perioade in care nu ma ating de ele. Stau cumintele si asteapta. Aleg cartile dupa stare. Uneori dupa continut, alteori chiar dupa coperta! Uneori am nevoie de ceva usor care stiu din prima ca peste ceva timp voi uita detalii din carte, alteori de lecturi care ma fac sa recitesc paragrafe de cateva ori pentru a intelege ce vrea sa spuna autorul. 📖

Ultimele saptamani au fost petrecute in lecturi. Diferite. Incepeam o carte, la mijloc ma apucam de alta, dupa care reveneam la prima, iar ma opream, luam a treia si asa mai departe.

Deseori aud fraze de genul: 📖“Oiii, tu Olea crezi in povesti din carti!”; 📖“Voi femeile nu trebuie sa cititi romane ca dupa aveti pretentii de la jumatatile voastre”; 📖“Asa ceva se intampla numai in carti”

🗝🗝🗝

Si shtiti ce? Da. Eu mi-as fi dorit sa raman in lumea CARTILOR. Cuprinsa de scenarii, vieti, litere, epitete, cuvinte, lacrimi si STARI. ~ Pure. Nesfarsite. Vii”, a dezvăluit artista.

Abia pe la 16 ani am prins gustul cititului. Libraria e locul preferat unde imi pierd timpul cu placere. Iau o carte, o rasfoiesc, dupa care sau o pun la loc cu gandul “inca nu” sau o iau cu mine. Uneori cumpar si cumpar carti care asteapta zile, luni uneori si ani pentru fi citite. Am perioade in care nu ma ating de ele. Stau cumintele si asteapta. Aleg cartile dupa stare. Uneori dupa continut, alteori chiar dupa coperta! Uneori am nevoie de ceva usor care stiu din prima ca peste ceva timp voi uita detalii din carte, alteori de lecturi care ma fac sa recitesc paragrafe de cateva ori pentru a intelege ce vrea sa spuna autorul. 📖 Ultimele saptamani au fost petrecute in lecturi. Diferite. Incepeam o carte, la mijloc ma apucam de alta, dupa care reveneam la prima, iar ma opream, luam a treia si asa mai departe. Deseori aud fraze de genul: 📖“Oiii, tu Olea crezi in povesti din carti!”; 📖“Voi femeile nu trebuie sa cititi romane ca dupa aveti pretentii de la jumatatile voastre”; 📖“Asa ceva se intampla numai in carti” 🗝🗝🗝 Si shtiti ce? Da. Eu mi-as fi dorit sa raman in lumea CARTILOR. Cuprinsa de scenarii, vieti, litere, epitete, cuvinte, lacrimi si STARI. ~ Pure. Nesfarsite. Vii. • • • #bookaholic #reading #carti #carte #library #librarie #book

A post shared by Karizma One (@karizma_one) on


SHOK.md


MAR 22, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...