[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Oare despre ce au vorbit maestrul Eugen Doga cu Ion Ceban? Cei doi ...
Aurel Chirtoacă, despre CHIȘINĂU: "E orașul în care am putut să îmi ...
Chișinău e ORAȘUL SUFLETULUI EI! Stela Botez: „Oriunde aș pleca, îmi ...
ÎL IUBEȘTE! Ala Zasmenco: Pentru mine, Chișinău rămâne cel mai frumos ...

A făcut UN MARE SALT! Geta Burlacu se pregătește să devină PSIHOTERAPEUT: „Îmi place la nebunie”

Interpreta Geta Burlacu a trecut de la muzică la o carieră în psihologie. Recent a fost în Odessa, ca să-şi cumpere cărţi pentru viitoarea sa profesie. În cadrul emisiunii „Vorbe Bune cu Lilu” de la Canal 2, a dezvăluit detalii în acest sens, informează SHOK.md.

„Am fost în vacanţă să-mi iau cărţi. Am fost la Odessa, pe 2 zile la mare. Am fost să-mi cumpăr cărţi, acolo găsesc multe care îmi prind bine pentru viitoarea mea profesie. Eu chiar mă văd psihoterapeut, cu psihoterapie de grup şi cu canto terapie, yoga terapie, dance terapie şi cu cărţile metaforice, şi cu psihoterapie de familie. Mie la nebunie îmi place tot ce fac acum.

Într-o săptămână mă maturizez de tot şi mi-am propus să-mi fac o lista de lucruri ce ar însemna pentru un om maturizarea. Este aşa o frază, când eram mic voiam să cresc mare şi să devin matur. Atunci când am crescut mi s-a părut că maturii nu există şi, de fapt, atunci când înţelegi că te maturizezi – atâtea lucruri devin transparente, gustoase, fireşti, simple, corecte. O să scriu despre asta, vreau să scriu despre asta în scurt timp. Eu sper să am o carieră aşa cum visez”, a spus Geta.

Cristina TOMAC


IUL 18, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...