[ X ]
[ X ]
FRESH
Andreea Bălan a apărut complet goală în noul său videoclip. Îşi cântă ...
„Iluzia Fericirii” – O NOUĂ CARTE! Dorian Furtună: „În curând… Pentru ...
S-A LANSAT ÎN MUZICĂ! Emilian Crețu – Dora Show: „S-a cheltuit… nu-i ...
Îi dai 52 de ani? Cum s-a pozat Toni Braxton, interpreta hitului „Un-Break ...

A împlinit 30 de ani și și-a făcut CADOU O PIESĂ! Romina Spînu: „Sunt mult mai împlinită, mult mai fericită, mult mai aşezată la locul meu”

Interpreta Romina Spînu, la 11 ianuarie curent, a fost omagiată. Ea a împlinit 30 de ani şi a dezvăluit că de 5 ani de ziua sa munceşte, iar de 2 ani, împreună cu soţul, îşi fac cadou o vacanţă, informează SHOK.md.

„Orice vârstă e frumoasă şi nu mă ascund de asta. O simt altfel, cred că sunt mult mai împlinită, mult mai fericită, mult mai aşezată la locul meu. Am un copil, am familie, am părinţii sănătoşi. Cred că mai de preţ decât acest moment nu poate să existe. Cam de vreo 5 ani la rând, consecutiv, de ziua mea muncesc, încânt publicul meu drag şi o fac cu mare plăcere. Dintotdeauna am considerat că de ziua mea să stau acasă e prea trist sau în sânul familiei, de aceea parcă mi se pare că ar fi mai interesant când sunt tot în vizorul publicului. De 2 ani încoace am hotărât cu soţul meu să nu organizăm mega petrecere, dar să plecăm undeva în vacanţă, să ne facem cadou o plecare sau să vizităm ceva nou”, a dezvăluit Romina, în cadrul emisiunii „O seară Perfectă” de la Pro TV.

Romina şi-a făcut cadou şi o piesă. „M-am gândit că la un jubileu ar fi bine să vin cu o melodie, pentru publicul meu. Se poate de spus că e un cadou pentru mine”, a spus artista.

Cristina TOMAC


IAN 14, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...