[ X ]
[ X ]
FRESH
Ce nu s-a știut niciodată despre prințesa Diana. Care a fost cea mai ...
Prima ediție ART FAIR dă start talentelor în septembrie! Iată tot ...
A EXPLORAT Transfăgărășanul! Stela Dănilă: „Chiar dacă am prins un ...
Cum se menţine în formă Paula Seling! Alimentul la care a renunţat ...

A învățat 9 ANI STOMATOLOGIE, dar... Carolina Prepeliță: Sufletul a cerut întotdeauna muzică

Interpreta Carolina Prepeliţă – de la medicină a trecut la muzică. În cadrul emisiunii „Vorbe Bune cu Lilu” de la Canal 2, a oferit detalii în acest sens.

Au fost ani foarte frumoşi de studenţie, pentru că şi medicina este o artă, o profesie foarte frumoasă din care am învăţat foarte multe lucruri care îmi sunt utile acum şi nu-mi pare rău că am trecut prin această perioadă. Nu e târziu, niciodată să nu spui niciodată, că poate veni un moment în viaţă când o să mă întorc la medicină. Dar pentru că sufletul mi-a cerut întodeauna muzică, am fugit la muzică şi asta îmi place foarte mult.

Am învăţat 9 ani de zile la medicină, stomatolog, ceea ce e foarte prestigios acum. Sufletul meu a cerut altceva, mi-a plăcut foarte mult ceea ce ţine de artă, muzică, dans şi actorie, m-am văzut aici.

Am făcut câteva zile de conservator că aveam copil mic, primul fecior şi nu reuşeam. Dar am făcut o reparticulare de canto cu Ilie Sârbu, au fost câteva luni ca un conservator. Am luat multe de la acest om, foarte talentat, şi ştiu că mergeam împreună cu Nătăliţa Barbu și cu mai mulţi colegi, care pe urmă ne întâlneam în scenă”, a dezvăluit Carolina.

Cristina TOMAC


IUL 15, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...