[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Charlize Theron, probleme mari de sănătate. A ajuns pe mâinile medicilor
ABSOLUT ÎNTÂMPLĂTOR… după 35 de ani! Ion Ceban: „Am găsit-o la fel ...
A lansat ULTIMA PIESĂ din trilogie! Aura: „Este o piesă majoră, cu ...
Victoria Roșca, despre Ina – eroina din „Zâmbărele”: „De la ea puteai ...

A învăţat de OPERATOR la linia automată de obţinere a lactatelor! Interpretă: „Nu m-am gândit că voi face muzică”

Interpreta Mihaela Tabură nu se vedea interpretă. Ea a făcut şcoală profesională 3 ani şi, concomitent, canto, iar abia la 19 ani a păşit la Colegiul „Ştefan Neaga”. În cadrul emisiunii „Istoriile Gloriei” de la NTV, artista a dezvăluit detalii, informează SHOK.md.

Nu m-am gândit vreodată că o să fiu interpretă. Ştiam foarte bine că e greu şi trebuie foarte mulţi bani, că trebuia o şcoală muzicală, ceea ce eu nu am avut, eu doar cântam pe la serbări, activităţi şcolare, cântam acasă la oglindă cu un pieptene în mână şi cam atât. După gimnaziu, am venit la Chişinău şi am mers la o şcoală profesională.

Am învăţat de operator la linia automată de obţinere a lactatelor, aşa o profesie, 3 ani de zile. Să zic că am pierdut 3 ani nu pot, dar a fost o irosire de timp, pentru că puteam să fac altceva, dar, concomitent, făceam şi o şcoală de arte. Făceam canto cu doamna Ludmila Ţurcan. De fapt, ea e persoana care a avut un rol foarte important în începerea carierei mele muzicale, mi-a zis tu trebuie să cânţi muzică populară, nu altceva”, a mărturisit Mihaela.

Cristina TOMAC


IUN 23, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...