[ X ]
FRESH
Un ”greu” de la Hollywood i-a propus lui Vladimir Putin să fie nașul ...
E mereu cu VALIZA GATA! Dorina Darii: „Merg des în China, mă simt ...
Daniela Culev a dezvăluit SEXUL BEBELUȘULUI, într-un mod inedit! A ...
Andra are o fiică care îi seamănă perfect. Micuţa Eva împlineşte patru ...

A IZBUCNIT în lacrimi într-o emisiune TV, în direct! Olia Tira: „Mi-a fost atât de greu, o noapte întreagă am stat în genunchi…” VIDEO//

Interpreta Olia Tira și-a amintit de o perioadă dificilă din viața sa și a izbucnit în lacrimi, în timp ce se afla în postura de invitată la o emisiune TV, în emisie direct, informează SHOK.md.

Olia a povestit despre copilăria sa, în cadrul emisiunii „Iubește viața” de la TV8. Ea a mărturisit că în copilărie era ca un băiat, prietenii săi erau băieți și se juca cu mașinuțele, dar nu cu păpușile. Chiar și acum ea are mai mulți prieteni bărbați, pentru că „e mai comod așa”. Interpreta s-a născut în Germania. „Tata era militar și, timp de 5 ani, au locuit în Germania. În acea perioadă frumoasă m-am născut și eu. Apoi ne-a luat bunica, eu am trăit mai mult cu bunica”, a dezvăluit ea.

Artista a spus că are o legătură deosebită că bunica sa, chiar dacă a decedat 20 de ani în urmă. „Aveam 11 ani, mi-a fost foarte greu. Chiar și în ziua de azi, când vorbesc de bunica mea, am mari emoții și îmi dau lacrimile. Bunica mea era o personalitate extraordinară. Țin minte noaptea când a plecat, eu eram copil, aveam 11 ani și am stat o noapte întreagă în genunchi și am rugat Domnul să nu o ia”, a mărturisit ea, cu lacrimi în ochi.

Olia a spus că bunica sa gătea extraordinar, chiar dacă nu erau atâtea posibilități precum acum. Ea și-a amintit cu mare drag despre o masă gătită de bunica sa – cartofi fierți, cu lei și mujdei. „Am discutat sincer, am stat la masă. A fost atât de gustos. Sunt lucruri care financiar nu costa nimic, dar e ceea ce a rămas în suflet”, a subliniat ea.

SHOK.md


DEC 12, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...