[ X ]
FRESH
Kim Kardashian, dată în judecată pentru furtul unui logo
Președintele Dodon, de Ziua Mondială a ȘAHULUI: „Voi face tot posibilul ...
O zi plină de CADOURI ȘI SURPRIZE! Iuliana Beregoi, la 14 ani, a dat ...
Rita Ora, cu sânii goi pe Instagram. Fotografia le-a aprins imaginaţia ...

A lansat piesa „KOSMOS” de pe albumul său de DEBUT! Rafael: „Am lucrat cu o echipă extraordinară”

Interpretul Rafael Bobeica, cu numele de scenă – Rafael, a lansat, în noiembrie 2017, albumul său de debut “Perfect”, iar, recent, a lansat piesa „KOSMOS” de pe acest album. Pentru SHOK.md, a vorbit despre album, cea mai nouă piesă, dar și despre calea sa în muzică.

„Albumul se numeşte „PERFECT” şi conţine 7 piese pe el, 6 dintre ele fiind în limba engleză şi una în limba română.

Tematica acestui album, în general, este dragostea, viaţa cotidiană şi drumul meu către succes. Chiar şi consecutivitatea pieselor exprimă într-un fel mai deosebit o perioadă din viaţa mea.

Albumul a fost lansat în mediul online, pe toate platformele sociale şi comerciale. Eu cânt de când mă ştiu, dar cariera muzicală propriu- zisă am început-o în 2016, în proiectul „IN AND OUT”, tot atunci am şi început să compun piesele care sunt în albumul „PERFECT”.

Toate piesele de pe album sunt scrise de mine (muzica, versuri),  iar producţia muzicală, mixingul şi masteringul au fost făcute de către Ştefan Roşcovan”,a declarat Rafael.

Totodată, interpretul a spus că la piesa „Tell Me” de pe album a colaborat cu BLACKMELLOW un producător şi DJ din România. „Zilele astea am lansat o piesă nouă intitulată “KOSMOS”, la care am lucrat cu “CFH LABEL” o echipa extraordinara de oameni super talentaţi”, a precizat el.

Artistul a mai spus că pe viitor și-ar dori să-și cânte toate piesele într-un turneu internațional.

Cristina TOMAC


FEB 13, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...