[ X ]
[ X ]
FRESH
Despărțiți, dar împreună. Alexandra Stan lucrează în continuare cu ...
CA O PUȘTOAICĂ! Tatiana Maxian – în costum de baie!
S-au pregătit FOARTE RESPONSABIL pentru conceperea copilului! Maggy ...
Adolescentul Barron Trump este schimbat complet la 13 ani, în cele ...

A lansat un CÂNTEC POPULAR de dragoste! Stela Botez: „E pentru toți cei care iubesc, care trăiesc în dragoste și prin dragoste”

Interpreta Stela Botez a lansat, recent, cântecul popular de dragoste ,,De s-ar face dealul șes”, informează SHOK.md.

Potrivit Stelei, „piesa e pentru toți cei care iubesc, care trăiesc în dragoste și prin dragoste, pentru că toată viața noastră înseamnă dragoste”. „Piesa cu o poveste dintre doi tineri îndrăgostiți, sper să ajungă la inimile voastre și să o ascultați cu plăcere”, a mai scris ea pe blog.

Interpreta a menționat că ,,De s-ar face dealul șes” este un cântec pe melodie veche folclorică din zona Basarabiei cu textul în prelucrare proprie.

„Este un dialog dintre un băiat care încearcă să cucerească mândra fată, îndemnând-o spre iubire, iar fata nu se dă luată prea repede, fiind cuminte și decentă. Această educație o aveau, de fapt, strămoșii noștri și mai ales fetele nemăritate care trebuiau să fie foarte atente cum și cu cine poartă vorbă, ca nu cumva să-i iasă bârfe prin sat. Era rușinos faptul ca o tânără să fie iubită de mai mulți bărbați, de aceea flăcăul, care erau bun de însurat, întâmpina dificultăți la cucerirea unei fete, acest lucru i se dădea mai greu și trebuia să depună efort ca fata să-l îndrăgească”, a povestit artista.

Stela a precizat că orchestrația cântecului este semnată de Corneliu Botgros și acompaniază minunata orchestră de muzică populară Lăutarii, dirijată de maestrul Nicolae Botgros. Ritmul de sârbă oferă posibilitatea melomanilor să joace pe acest cântec, iar lyrics-ul cântecului popular este realizat de Stas Zaldea, cel care știe cel mai bine să dea viață unei imagini.

SHOK.md


MAR 20, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...