[ X ]
[ X ]
FRESH
Trei moldoveni talentați și-au unit eforturile! Au lansat UN VIDEOCLIP ...
Andreea Bălan și George Burcea, motivele reale ale divorțului! Ce ...
SURPRIZĂ DE PROPORȚII, de ziua sa! Anatol Durbală: „Nu mă gândeam ...
Nu a stat departe de frigider, dar A FĂCUT SPORT ACASĂ! Dianna Rotaru ...

A lansat un VIDEOCLIP DEOSEBIT! Victoria Lungu a adunat mai mulți COLEGI DE BREASLĂ și copiii lor în „Copilărie, unde eşti?”!

Interpreta Victoria Lungu a lansat videoclipul piesei „Copilărie, unde eşti?”, informează SHOK.md.

În clip s-au filmat artiştii şi prietenii Victoriei, alături de copii şi familiile lor – Tatiana Heghea, Costi Burlacu şi Corina Tepes, Aurel Chirtoacă şi Gloria.

„Foarte mult mi-am dorit să lansez la început de noiembrie, pentru că luna noiembrie este cumva o lună care mă reprezintă, sunt născută în această lună, zi de toamnă. S-au filmat interpreţi, de fapt, în listă erau mai mulţi, pentru că melodia trebuia să fie, cred că, de vreo 7 minute ca să reuşesc să pun tot ceea ce ne-am gândit noi cu Nelly Ştefăneţ. Ideile s-au împărţit, ea vedea într-un fel, eu văd într-un fel.

Sunt prietenii, oamenii cu care stai foarte bine în viaţă şi e mai uşor să găseşti cu ei o tangenţă. E o poveste… Tatiana Heghea are doi copilaşi superbi, din păcate, pe ăla mic nu am putut să-l filmăm. Costi şi Corina Ţepeş – cu fetele, Aurel Chirtoacă – cu copiii, şi Gloria Gorceag – cu cel mai mic participant din videoclip, cu Leo.

Valeria e cea mai principală acolo, pentru că totul se învârte în mijlocul acelor amintiri, acolo unde pleacă copilul de acasă. Sunt foarte fericită că am reuşit în sfârşit”, a spus Victoria, la emisiunea „Vorbe Bune cu Lilu” de la Canal 2.

Cristina TOMAC


NOI 8, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...