[ X ]
[ X ]
FRESH
A împlinit 24 de ani și A SĂRBĂTORIT ACASĂ! Actorul Cătălin Lungu ...
Nina Ștanski împlinește azi 43 DE ANI! De dimineață a avut parte de ...
PLANURI MARI, după carantină! Cristina Scarlevschi: Vom începe lucrările ...
A lansat piesă bazată pe EXPERIENȚELE SALE ÎN DRAGOSTE! Nicoleta Nucă: ...

A obținut numeroase titluri internaționale, iar acum REPREZINTĂ MOLDOVA la Miss Multiverse 2019! FOTO//

Aliona Chitoroagă este reprezentanta Republicii Moldova la Miss Multiverse 2019, informează SHOK.md.

Aliona, care are 1,77 m și o siluetă demnă de admirație. Ea a studiat la Academia de Studii Economice din Moldova – Business și Management.

Nu este la prima experiență internațională. În 2012 a devenit Miss Earth Moldova și a mers în Filipine, unde a obținute mai multe titluri: „Miss Prietenie”, „Miss a litter of light”, „Miss Over Billena”, dar și „Simpatia presei”. În 2013 a participat la Miss Grand în Thailanda, iar în 2014 – la Miss World Next Top Model, unde a luat titlul „Miss Photogenic”. Iar Miss USSR UK 2016 a obținut locul doi.

De asemenea, Aliona a particita și la London Fashion Week, reprezentând branduri, precum House of Ikon, Kiara Marzella, Ana Bella Millinery, Niche Clothing și alți designeri faimoși. Ea a participat și la show-ul de modă tribut al lui Alexander McQueen.

Aliona este dependentă de sport, este adepta modului sănătos de viață și visează să devină antrenor personal. Ea crede în „O minte sănătoasă într-un corp sănătos”.

Precizăm că, finala Miss Multiverse 2019 va avea loc în perioada 28 noiembrie – 20 decembrie curent, a 7-a ediție, la Hard Rock Hotel & Casino Punta Cana.

SHOK.md

 


NOI 20, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...