[ X ]
FRESH
Nu îmbătrâneşte! La 61 de ani, a cucerit covorul roşu de la Cannes!
Violonista Rusanda Panfili VA ÎNCÂNTA la Festivalul DescOPERĂ: „Vioara ...
O scriitoare din Moldova, stabilită în Franța, A CÂȘTIGAT Premiul ...
Viața după Parlament E ALTFEL! Cât de SCHIMBAT E Constantin Țuțu! ...

Abia după un an a povestit CUM A FOST CERUTĂ DE SOȚIE! Bloggerița Cristina Surdu: „M-a dus de nas…”

Bloggerița Cristina Surdu s-a logodit exact acum un an, pe 20 noiembrie 2017, în Tenerife, însă nu a povestit niciodată cum a fost cerută de soție. Așa că, astăzi, ea a decis să facă dezvăluiri, informează SHOK.md.

„Un an in urma Luca cred ca retraia tare la aceasta ora fiindca stia ca seara la cina imi va cere mâna. Nu v-am povestit niciodată cum a decurs totul. Cand vorbeam de casatorie, inelul de logodna el mereu imi zicea ca vom merge intr-un magazin si mi-l voi alege singura deoarece sunt prea complicată 😂. Chiar dacă nu eram de acord ajunși în Tenerife am mers în câteva magazine ca sa vad ce inele sunt. 20 noiembrie 2017, înainte de cina ne-am oprit într-un magazin de bijuterii. Am măsurat un inel si parca imi plăcea parca nu prea, asa ca am hotarat sa mergem la cina sa ma gandesc cu stomacul plin 🤣.

Eram în restaurantul nostru preferat si tot vorbeam de inelul cela zicând parca imi place da parca nu, când la un moment dat Luca scoate din ghiozdan o cutie si punând-o pe masa ma intreaba ” uite daca acesta iti place” 😢😢😢😢. Am înlemnit 😢😢😢😢😢. Nu înțelegeam nimic.. am deschis cutia si woooow, ce inel frumos!!!!! Luca avea inelul cu el de acasa, de la Parma. M-a dus de nas sa ii zic asa 😂. A riscat tare mult deoarece eu fara sa vreau găsesc mereu cadourile sale, data aceasta însă reușise să îl ascundă atat de bine chiar daca l-a adus tocmai de la Parma aici în Tenerife. Nu ma asteptam si nu am suspetat niciodata nimic, asa ca am ramas fara cuvinte, am zis doar ca a reușit să ma surprindă si DA, vreau sa fiu soția sa. A fost o cerere în căsătorie frumoasa, amuzantă care caracterizează atat de mult relația noastră. Am plâns, am sunat-o pe mama, am trimis o poza tatei si am împărtășit cu voi fericirea mea. Astăzi a trecut un an de la acea zi si scriind aceasta postare ma copleșesc din nou emoțiile 😢😢😢😢😢😢. P.S. trebuie sa recunosc ca nu ma asteptam ca va alege un inel atât de frumoooos 😜”, a scris Cristina pe Instagram.

Amintim că, Cristina Surdu și Luca Corradi s-au căsătorit la 2 septembrie curent, în Italia.

SHOK.md


NOI 20, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...