[ X ]
[ X ]
FRESH
De ce pe timp de pandemie te îndrăgostești mai repede și poți chiar ...
Horoscop 29 mai 2020. Planuri de viitor şi o decizie finală în dragoste
Blestemul Contagion? Şi Marion Cotillard, un alt star din acest film, ...
E INDIGNATĂ de iresponsabilitatea celorlalți! Scriitoare: „După pandemie ...

A pozat, din nou, în LENJERIE! Bloggerița Vlada Cotorobai: „Mă simt bine în corpul meu, asta contează” FOTO//

Bloggerița Vlada Cotorobai-Avornic a pozat, recent, din nou, în lenjerie intimă și, după această experiență, a făcut unele dezvăluiri privind corpul său și problemele cu kilogramele, informează SHOK.md.

„Astăzi nu vă arăt doar o poza frumoasă, astăzi vreau să vă zic ce se ascunde in spatele acestei poze. Voi probabil vedeți o fata sexy, încrezută în sine, care își adoră corpul. Iar eu văd o fată curajoasa care a învins barierele subconștientului și a început să își iubească propriul corp exact cum e. Cei care mă cunosc de mult timp, știu că toată viața mea am fost super slabă, și eram sigura că niciodată nu voi adăuga kg pana la vârsta de 25 ani.

Am avut o perioadă cu mult “belșug” în urma căreia am ajuns la 60 de kg. Eu îmi uram corpul, kilogramele și felul cum arătam când mă vedeam în oglindă. Slavă Domnului că totul a trecut, dar sa știți ca acea perioadă totuși m-a marcat emoțional. Nu am ajuns înapoi la cele 43 de kg, și nici nu îmi doresc!

Acum mă simt bine în corpul meu, învăț încetul cu încetul să îmi iubesc fiecare parte a corpului, să îl descopăr și să îmi pun în evidentă atuurile”, a scris bloggerița, pe Facebook, precizând că – „contează foarte mult tu sa te simți bine în pielea ta, ci nu alții ce o sa zică despre tine”.

48369649_195499648061826_6659357091779575808_n

 

SHOK.md


DEC 10, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...