[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Janet Jackson şi La Toya Jackson se întrec în operaţii estetice! Cine ...
O prezentatoare TV și-a amintit de NUNTA de acum 1 an: „Am închiriat ...
Mihaela Tabură a împlinit 27 DE ANI: „Mă simt bogată cu atâția oameni ...
Regina Letizia a strălucit la banchetul în onoarea noului împărat ...

A rămas însărcinată LA 16 ANI! Doina Sulac: „Dacă nu erau lucrurile aşa, nu era Nicoleta. Acum nu ne închipuim viaţa fără prezenţa ei”

Interpreta Doina Sulac e mămică de 14 ani şi a dezvăluit că viaţa sa putea avea o altă întorsătură, dacă nu devenea mamă în adolescenţă, rămânând însărcinată la 16 ani, informează SHOK.md.

Doina, în cadrul emisiunii „Iubeşte viaţa” de la TV8, a oferit detalii în acest sens, dar şi că are o istorie aparte.

„Nu ştiu ce era să fie dacă nu o năşteam la 17 ani pe Nicoleta. Poate era să am o viaţă de distracţii, dar acest copil chiar a fost aşteptat şi a fost fericire pentru mine.

La noi a fost o istorie mai specială, atunci mama mea nu era lângă mine, de asta şi s-a întâmplat. În cazurile când sunt conflicte în familie, se întâmplă aşa. Dacă era mama mea, nu era să se întâmple nimic, era să am absolut o viaţă normală ca la toată lumea. Dar nu se ştie, dacă nu erau lucrurile aşa, nu era viaţa mea de acum, nu era Nicoleta. Acum nu ne închipuim viaţa fără prezenţa ei”, a spus Doina.

Precizăm că, interpreta s-a căsătorit la 16 ani, tot atunci a născut-o pe Nicoleta, fetița ei, iar, la scurt timp după căsătorie, a divorțat de soțul ei, vioristul Ion Cipilencu.

Cristina TOMAC


SEP 19, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...