[ X ]
[ X ]
FRESH
Demi Moore a împlinit 57 de ani. Fiicele spun tot adevărul despre ...
Stela Botez propune spre audiție ÎNTREG ALBUMUL „Fata cu cobza – Folclor”: ...
A împlinit 30 DE ANI! Radu Albot – în MALDIVE: „Cea mai bună modalitate ...
Prințul Harry a vorbit pentru prima dată despre al doilea copil

A răspuns la TOATE ÎNTREBĂRILE despre vacanța în Bali! Magda Popușoi, despre costuri, zborul de 15 ore și locuri de neratat! FOTO//

Magda Burduja (Popușoi) și soțul ei au petrecut „luna de miere” în Bali și a primit o serie de întrebări în acest sens, așa că a decis să dea răspuns tuturor, în mod public, pe Instagram, informează SHOK.md.

Ea a spus că au optat pentru o agenție de turism. „Știu că mulți optează să își organizeze singuri călătoriile, precum că ar fi mai ieftin⚖. Dar, în așa vacanță exotică, vă sfătui să optați pentru o agenție”, a precizat modelul.

Magda a dezvăluit că partea cea mai dificilă a vacanței e deplasarea spre destinație.

✈Zborul. Asta e cea mai grea parte a întregii călătorii, dar, cu siguranță se merită. Pînă la destinație faci cam 15 ore?. Zbor direct din păcate sau din fericire nu este)) așa că trebuie să schimbi 3 avioane ? dar, cum am mai zis, se merită ?

?Hotele. Noi am optat pentru mai multe hotele, mai exact 3?. Eu cred că, să mergi pe așa o insula magică ? și să nu profiți de asta, e păcat. Noi am stat in 2 hotele ce erau în jungla? si respectiv unul la ocean?”, a mai spus ea.

Despre costul vacanței, modelul nu a dat o sumă anume și a vorbit și despre excursii și locuri de vizitat:

„?Cost. Sincer, nu vă pot da o sumă anumită?. Și nu pentru că nu aș vrea dar prețul final depinde de mulți parametri. Cum ar fi: din ce țară doriți să zburați, ce hotel și câte dorești, câte mese și lista continuă. Cel mai bine să apelați la o agenție.

?Excursii. După cum am zis, să mergi în Bali și să stai în hotel, e imposibil??‍♀️.Cu toate că nu e o insulă atît de mare, are niste locuri fantastice, nu degeaba se numește „Insula zeilor”✨ Apropo,hotelul sau agenția la care apelați ar putea să vă ajute cu contactele taxiurilor ce îi puteți arenda pe toata ziua, dar fiți atenți, balinejii iau 40$ pe zi iar rușii 120$ ??‍♀️)))

Top locurilor de ar trebui vizitate:

Ubud? este zona pe care o vedem in filmul Eat Pray Love, este locul in care Bali-ul a pastrat magia si frumusetea sa naturala, culturala si spirituala.

Aceasta este zona cu jungla si orezarii.

Apropo, mincarea de bază a balinejilor este orezul iar terasele de orez sunt fenomenale.

Tegalalang este una dintre cele mai vizitate terase?

Asa numitele „Portile Raiului”, cascada Kanto Lampa, una dintre cele 20000 de temple….”.

SHOK.md


IUN 25, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...