[ X ]
[ X ]
FRESH
Radu Palaniţă a câştigat finala "Românii au talent" şi premiul de ...
VISUL DE COPIL s-a realizat! Lenuța Burghilă: „Eu sunt fericită că ...
În copilărie VISA SĂ DEVINĂ PREOT! Damian Spinei: „Implicam pe toți ...
În ajun de ZIUA COPIILOR! Nata Boboc: „Fiecare dintre noi e cea mai ...

A studiat FIZICA, dar… Katy Rain: „După ce am făcut şcoala de vioară, voiam să merg la conservator, tata mi-a zis nu”

Interpreta Katy Rain a absolvit Facultatea de Fizică, însă arta e cel mai aproape de suflet. În cadrul emisiunii „Istoriile Gloriei” de la NTV, a dezvăluit detalii în acest sens, dar şi că tatăl său a avut o influenţă deosebită în viaţa sa, informează SHOK.md.

„Cred că în ştiinţe oricât de mult nu ai activa, îţi dai seama că ai orizonturi şi mai mari de descoperit. Nu am afirmat niciodată că ştiu fizica, da am studiat. Mi-a plăcut foarte mult matematica, iar fizica aş considera-o ca matematică aplicată, mi-a plăcut ştiinţele reale.

Am făcut vioara, după ce am făcut şcoala de vioară, voiam să merg la conservator, tata mi-a zis nu, nu e treabă mare, mai ales în Moldova. Tata a făcut fizică şi juridică, iar partea interesantă e că eu am mers la fizică şi fratele meu, Andrei – la juridică. Tata a avut o influenţă enormă în viaţa noastră. Am mers și am făcut fizica, deşi, în paralel, am făcut facultatea de arte frumoase, am cântat la vioară într-o orchestră de muzică populară – „Struguraş”. Făceam şi facultatea de arte frumoase şi facultatea de fizică în cadrul Universităţii de Stat”, a spus Katy.

Cristina TOMAC


SEP 3, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...