[ X ]
[ X ]
FRESH
Demi Moore a împlinit 57 de ani. Fiicele spun tot adevărul despre ...
Stela Botez propune spre audiție ÎNTREG ALBUMUL „Fata cu cobza – Folclor”: ...
A împlinit 30 DE ANI! Radu Albot – în MALDIVE: „Cea mai bună modalitate ...
Prințul Harry a vorbit pentru prima dată despre al doilea copil

A trecut printr-UN ACCIDENT în munți, în România, dar abia acum a vorbit! Aura: „Într-un moment, mi-am dat seama că nu pot controla volanul…”

Pentru prima dată a vorbit despre aceasta. Interpreta Aura a trecut printr-un accident rutier. În cadrul emisiunii „Vorbe Bune cu Lilu” de la Canal 2, a oferit detalii despre acel accident.

A fost acum aproape doi ani în urmă. Exact 23 aprilie în 2017, în perioada când a nins. Atunci eram cu fetiţele, mergeam spre Târgu-Mureş şi treceam prin munţii Bicazului, acolo m-a prins ninsoarea chiar în vârful muntelui, din ploaie în gheaţă. Într-un moment, mi-am dat seama că nu pot controla volanul. Fetiţele erau în spate Beti dormea, iar Lori a văzut tot momentul. Noi mergeam ca sania, îmi e greu să spun. Am făcut tot posibilul şi am lovit spre parapet, nu s-a întâmplat nimic cu noi, maşina şi normal s-a defectat, nu tare.

Am putut ajunge la Chişinău, era şocul mare. Beti nu a înţeles ce a fost, a auzit cum ne-am lovit. Nu era nici o legătură telefonică, noi aşteptam să treacă cineva să ne vadă. Un microbuz a trecut, era o familie şi şoferul m-a ajutat să ne scoată de acolo, să schimbe roata, apoi încet  – după el. Îmi amintesc, era groaznic. Eu am trecut peste asta, probabil şi Beti, din motiv că nu a observat, dar Lori încă îşi mai aminteşte de acel accident, fiindcă atunci când mergem undeva mă întreabă – mergem prin munţi, nu vrea categoric”, a povestit Aura.

Cristina TOMAC


MAR 20, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...