[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Prinţul Harry şi Adele s-au întâlnit în secret. Cum a reacţionat Meghan ...
7 Klase, cu un omagiu inedit pentru regretatul solist: „Vrem să păstrăm ...
Valeria Țurcanu - OMAGIATĂ! Află cum se simte bloggera la cei 27 DE ...
Prezentatoare TV, ÎNTR-O ROCHIE DE 150 DE LEI: „Nu e nimic rușinos” ...

A zis ”DA” de ziua ei! Doi interpreți de muzică populară se pregătesc de nuntă!FOTO//

Sunt de aproape de un an de zile împreună, timp care le-a fost suficient să înțeleagă faptul că sunt făcuți unul pentru celălalt. Este vorba despre Galina Maleca și Mihai Corduneanu, interpreți de muzică populară, care au decis să mai facă un pas în povestea lor de dragoste. Chiar de ziua Galinei, Mihai a decis să-și surprindă iubita și să o întrebe dacă vrea să îi fie alături toată viața.

Pentru SHOK.md, viitoarea mireasă a povestit cum a decurs cererea, ce fel de emoții au fost, dar și ce mai urmează:

”Cererea a fost una ca în poveşti, care, cu siguranţă, nu o voi uita niciodată, deoarece am fost cerută în căsătorie chiar de ziua mea. Deci în sufletul meu s-au petrecut două evenimente frumoase, două sărbători frumoase…

Am avut emoţii nemaipomenit de mari, numai cel care trece prin aceste momente plăcute poate să înţeleagă şi să simtă, cu adevărat, emoţiile unei iubite care este cerută în căsătorie, fiind într-adevăr un eveniment pe care îl trăiești doar o dată-n viaţă şi numai alături de persoana iubită. Am trăit, cu adevărat, emoţii de fericire, dragoste şi iubire împreună cu iubitul meu, Mihai Corduneanu, care, cred eu, că a avut emoţii şi mai mari, organizând evenimentul mult aşteptat.

Totul a decurs frumos şi bine, într-o ambianță plăcută cu prietenii de familie și cu apropiații. Ne-am simţit foarte bine, ne-am distrat şi am gustat din bucutale noastre tradiţionale, gătite cu multă dragoste de mămica iubitului meu şi de mine…

Bineînţeles că, marele eveniment, totuşi, într-o zi trebuia să se desfăşoare, dar chiar de ziua mea, nu m-am aşteptat şi nici nu mi-a trecut prin minte aşa ceva, deşi iubitul meu drag mereu mă surprinde cu surprize plăcute. Deci, împreună cu oaspeţii, am sărbătorit două evenimente frumoase, două evenimente care, cu siguranţă, le voi ține minte pe tot parcursul vieţii.

Răspunsul a fost un ”DA”, rostit din inimă și spus cu mândrie pentru că într-adevăr sunt mândră de mine că am alături un iubit, care mă înţelege, mă respectă şi, nu în ultimul rînd, mă iubește. Ce poate fi mai frumos ca dragostea….nimic…dacă nu iubeşti, nu eşti iubit, dacă nu dăruiești dragoste, nu ţi se dăruie…

Deja avem un de zile de când suntem împreună, ne-am cunoscut la concursul-festival ,,Frumos Covor Basarabean”, care a avut loc la 19 iunie 2015, deci anul acesta pe 19 iunie se împlineşte un an, un an frumos cu trăiri deosebit de frumoase şi de o iubire sinceră şi furtunoasă.

Nunta rămâne de organizat împreună cu iubitul meu, nu am stabilit o dată concretă, dar, cu siguranţă, se va desfăşura într-o ambianță plăcută, muzică de suflet şi prieteni aleși!!!”.

gal gal1 gal2 gal3 gal4  gal6 gal8 gal9 gal10

SHOK.md

Foto: arhivă personală


MAI 29, 2016 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...