[ X ]
[ X ]
FRESH
Natalia Gordienko, despre IUBIT: „A existat şi o să existe cineva, ...
Andreea Bănică spune rețeta relației sale longevive. Cum de au rămas ...
(INTERVIU) Dmitri Iova - Concept Manager Viggo... „O viziune revitalizată ...
E O NOROCOASĂ! Emily Istrate, despre COLABORAREA DIN LOS ANGELES: ...

Abia acum a povestit CAZUL STRANIU de la 3 luni de sarcină! Irina Kovalsky: „Câteva minute am stat la podea fără cunoștință, în gură sânge…”

Interpreta Irina Kovalsky, în curând, va aduce pe lume al treilea copil și a mărturisit că sarcina aceasta a fost cea mai grea, deși în toate trei a continuat să fie activă și să muncească. Mai mult, abia acum, la 6 luni distanță, artista a povestit despre un moment greu peste care a trecut, informează SHOK.md.

„Cea mai stranie întâmplare a fost în luna a treia de sarcină – cununam finii noștri la Mănăstirea Căpriana. Începuse cununia și eu, care nu mâncasem de 1,5h, am început să simt foame și o mare slăbiciune. În fața mea era bomboane, preferatele mele, și așa de tare voiam să mănânc una, dar evident că nu se poate, doar eu stau și țin lumânarea, fac tot ce trebuie să facă o nănașă! Și dintr-odată înțeleg că mi se înfundă urechile și îmi scade brusc tensiunea și aud ca în butoi, dar nu am atras mare atenție, pentru că tensiunea în această sarcină a fost ceva obișnuit! Mă uit cu insistență la scaun și mă tem să întreb părintele dacă pot să mă așez? Văd operatorul cu camera și îi zic: întreabă, te rog, dacă pot să mă așez? Și brusc văd steluțe și întuneric și GATA! Apoi deschid ochii în momentul când câțiva oameni mă duceau pe brațe afară, în gură am simțit gust de sânge, fața udă, în acele secunde eram în șoc și-mi amintesc că mi-am pierdut cunoștința. DAR CUM? Eu doar NICIODATĂ ÎN VIAȚĂ nu am pățit așa ceva și nu știam cum e?!

Dar între timp, cât stăteam la podea în biserică, câteva minute, iată ce se întâmpla cu subconștientul meu: Parcă eram la mine acasă, dormeam și visam – în fața ochilor milioane de oameni și imagini, sunet îngrozitor auzeam, dar nu înțelegeam și am cerut asta să înceteze, prin somn! După fotografii și mai rău, era o prăpastie neagră în care cădeam cu viteză. Am început să simt cum mă sufoc!!! Dar, apoi, totul brusc a încetat și a apărut o imagine clară, un cer albastru și trei îngeri, așa mi-au rămas în memorie! SUNT MAI MULT DECÂT SIGURĂ că ei și mai salvat”, a mărturisit ea, pe Instagram.

SHOK.md


OCT 31, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...