[ X ]
[ X ]
FRESH
A SLĂBIT 5 kilograme! Fotografa Elena Andronache: „Recunosc că nu ...
VESTE BUNĂ! A fost anunțat CÂND centrele comerciale și sălile de sport ...
A vrut SĂ CUMPERE vreo 10 mii de urmăritori! Rodica Ciorănică: „Mi ...
Maia Sandu A SĂRIT CU PARAȘUTA, de ziua sa de naștere: „Am vrut să ...

Acum e VLOGGERIȚĂ DE SUCCES, dar totul a început în Italia! Victoria Roșca: „Acolo nu ai meserie, pe nimeni nu interesează că ești regizor sau actor”

Actrița Victoria Roşca, autoarea vlogului „Zâmbărele”, 3 ani în urmă a plecat în Italia, însă acolo nu a „gustat ceva mai bun” și a decis să revină acasă, iar acum are mai multe activități aici, informează SHOK.md.

„Am fost în Italia, acum trei ani, de acolo am pornit și vlogul „Zîmbărele”. Am avut atunci o decepție foarte mare, mi-am pus în valiză trei maiouri pe care le aveam la inimă și am plecat în lumea mare ca să gust ceva mai bun. Nu pot spune că am gustat acolo din tot ce este mai bun în lume, pentru că acolo te trezești închis între patru pereți cu o doamnă de care trebuie să ai grijă. Acolo nu ai meserie, pe nimeni nu interesează că tu ești regizor sau actor și foarte greu ai terminat niște studii. Ți-ai luat un angajament – trebuie să faci față, pentru că primești salariu pentru asta. Prima perioadă eram fericită că mi-am găsit de lucru, după care au început remușcările, așa că am început a filma. După ce am filmat, m-am trezit virală practic peste noapte. Dacă cineva muncește ani de zile ca să fie urmărit, eu am reușit în trei ani să am o pagină destul de vizualizată cu oameni destul de buni, care mă încurajează și îmi scriu zi de zi. Am rămas acasă, pentru că am început să gust din pâinea meseriei de actor, de a fi cunoscut, de a fi văzut, de a fi invitat în emisiuni, de a-ți lua meseria cineva în serios”, a povestit ea, într-un interviu pentru www.noi.md.

De asemenea, Victoria a spus că soțul ei e stabilit de 4 ani în Franța și i-a spus de multe ori să se gâdeanscă să se mute încolo. „Dar încă mă mai ține ceva și de fiecare dată cînd nu-mi iese ceva și este foarte greu să faci față lucrurilor de aici, îmi spun că totul e anapoda. Apoi mă închid în casă, nu vreau să comuni cu nimeni și mă gîndesc că poate ar trebui să plec. Dar trece acest val, apare o luminiță la capăt de tunel și iarăși rămîn”, a afăugat ea.

Actrița a spus și ce o ține în Republica Moldova: „Vlogul „Zîmbărele”, Teatrul Popular, familia. Foarte mult timp m-a ținut mama mea aici, dar acum mama a plecat, dar eu am rămas”.

SHOK.md


AUG 7, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...