[ X ]
[ X ]
FRESH
SARBĂTOARE MARE în familia Președintelui: La Mulți Ani, Vlad! Ești ...
Salma Hayek are aceleași probleme ca toate femeile: ”Când eram slabă…”
A locuit 8 ANI în Marea Britanie și S-A FILMAT în mai multe producții! ...
Adrian Ursu și Irina Negară – VACANȚĂ DE VIS în SUA: „Știu că o să ...

Acum își dezvoltă PROPRIA AFACERE acolo, dar… Nelly Șargu, LA 2 ANI de trai în SUA: „Să spun că a fost greu la început ar însemna să nu spun efectiv nimic”

Nelly Șargu, tânăra moldoveancă – creatoare de lenjerie și proprietară a unui magazine online, e stabilită în Chicago – Statele Unite ale Americii de 2 ani și, astăzi, a vorbit despre începutul și viața de acolo, informează SHOK.md

„Astazi se implinesc exact doi ani de cand locuiesc in SUA, si anume in preajma unuia dintre cele mai mari orase din lume-Chicago.

Sa spun ca a fost greu la inceput ar insemna sa nu spun efectiv nimic. Si pana in ziua de azi invat mereu lucruri noi despre aceasta tara, despre sistem, obiceiuri, sarbatori… E un sentiment absolut ciudat – de parca am ajuns aici doar ieri si in acelasi timp de parca am fost aici toata viata. Cert este ca ador acest oras! ?

?E intr-adevar curat (lucru foarte rar intalnit pentru un oras atat de imens), e primitor si are o arhitectura frumoasa (iarasi, rar intalnesti in SUA ceva deosebit in materie de cladiri). Mai putin vei vedea natura frumoasa in Chicago, dar pentru asta exista avioane si companii aeriene”, a scris ea, pe Facebook.

SHOK.md


APR 11, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...