[ X ]
[ X ]
FRESH
Are 140 de kilograme, dar asta n-o împiedică pe Lizzo să facă show ...
Nicoleta Nucă PREGĂTEȘTE PIESĂ NOUĂ: „Va fi despre dragoste frumoasă”
Hellen Monroe, despre cum s-au decis la AL DOILEA COPIL atât de repede: ...
Regina le dă încă o lovitură prințului Harry și lui Meghan Markle. ...

Acum RÂDE MULT, pentru că în studenție… Diana Voevuțki: „M-am trezit într-o baltă de sînge și mi-am scuipat în palmă dinții rupți”

Designerul Diana Voevuțki, ieri, a dezvăluit o întâmplare personală, de pe urma căreia a suferit mult, dar astăzi acesta e motivul pentru care râde mult, cu toți dinții, informează SHOK.md.

„În multe interviuri spun că în copilărie mă consideram urîtă. Aveam buzele extrem de “puhave” și dinții mășcați. Prea, aș zice eu. Deși, acum aș fi fost la modă..?

M-am întors odată de la discotecă plîngînd, și am spus mamei că mai bine nu mă năștea așa urîtă. Cred că a durut-o..

Au trecut ceva ani. Eram studentă. Iarna. Ghețuș. La o stație, aflîndu-mă în troleu, am alunecat și am căzut cu fața în jos. Chiar pe asfaltul acoperit cu o pojghiță ca sticla..

M-am trezit într-o baltă de sînge și mi-am scuipat în palmă dinții rupți.. Sf. Valentin l-am întîlnit cu fața deformată..

Medicul mi-a zis că nu prea sunt șanse să îmi recuperez buzele și bărbia. Cred că acele cîteva zile de așteptare au fost extrem de lungi, fiindcă de milioane de ori m-am rugat la Dumnezeu să îmi întoarcă fața înapoi..

Dacă cuiva pare că rîd prea mult- e fiindcă îmi trăiesc clipa și viața. Așa cum știu eu mai bine- rîzînd!?”, a povestit ea, în contextul unui mesaj primit în care i s-a reproșat că râde prea mult.

SHOK.md


IUL 2, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...