[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Nașă de botez a 20-A OARĂ! Veronica Vizant: „E un mic jubileu”
ARE REGULI CLARE! Anastasia Fotachi: „Caută oportunități. Este imposibil ...
Andreea Bălan și George Burcea, din nou împreună. Semnele care i-au ...
Uite cum arăta CÂND ERA COPIL! Svetlana Sainsus: „O adevărată copilărie ...

ACUZAȚII GRAVE în adresa lui Andi Bănică! „A nenorocit-o! A ajuns din cauza lui la Reanimare”

După ce presa din România a dezvăluit că adevăratul motiv al divorțului interpreților Irina Rimeș și Andi Bănică e faptul că Andi avea o iubită secretă, pe care a lăsat-o însărcinată, iată că – au apărut noi detalii, publicate de www.cancan.ro, informează SHOK.md.

”Andi a jucat un rol cu Nica. A făcut-o pe îndrăgostitul cu ea cât timp a avut nevoie de bani şi ea a putut să-i dea, apoi a aruncat-o la «coş». După ce Nica a pierdut prima sarcină, Andi a revenit în viaţa ei şi-i cerea insistent să îi facă un alt copil. Îi spunea mereu că ar merge la ea în Anglia, dar că nu are bani nici de mâncare. I-a plâns în telefon şi i-a spus că nu are bani nici de mâncare, că moare de foame şi că mănâncă numai ceapă prăjită. În cele din urmă, după îndelungi discuţii şi manipulări psihologice, Nica a cedat şi i-a trimis bani. De fiecare dată când se întâlneau, Andi îi spunea că nu are bani şi Nica era nevoită să plătească ea peste tot şi să susţină toate cheltuielile. El îi promitea că, după ce-şi va rezolva problemele financiare, o va aduce în România, împreună cu copilul cu care era însărcinată. Timp de un an, Andi a inventat scuze peste scuze şi a stors continuu bani de la Nica. Ea era contabil, aşa că făcea mereu presiuni asupra ei. Andi pretindea că munceşte zi de zi, câte 30 de ore (sic!), însă atunci când avea nevoie de bani pentru a face plinul la maşină îi cerea Nicăi. Dacă voia să-şi ia şi un ceai, tot ei îi cerea bani”, a declarat o sursă apropiată ”iubitei secrete” a fostului soţ al Irinei Rimeş pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România

Fostul soţ al Irinei Rimeş ar fi dat uitării toate şoaptele de amor rostite Nicăi şi nici măcar faptul că a pierdut doi copii nu l-a înduplecat să-i stea alături şi să o ajute să depăşească această suferinţă: “Andi nu a avut niciun pic de milă de Nica, nici măcar atunci când aceasta a ajuns din cauza lui pe patul de spital, la secţia de Reanimare. S-a întâmplat după ce a pierdut unul dintre gemeni. A abandonat-o din nou, motivând că e o epavă şi că nu-şi doreşte un viitor cu ea. A nenorocit-o practic! De data aceasta, a fost contactat de avocat pentru a i se returna Nicăi datoria, însă el ajunge să blocheze orice legătură.

Imagini de la Reanimare cu ”iubita secretă” şi abandonată a lui Andi, fostul soţ al Irinei Rimeş
Imagini de la Reanimare cu ”iubita secretă” şi abandonată a lui Andi, fostul soţ al Irinei Rimeş

Nu înainte, însă, de a o ameninţa pe aceasta că va solicita custodia copilului care-i creştea în pântec. Într-un final, după ce fata a reuşit să depăşească momentul dificil şi copilul să fie în siguranţă, sub supravegherea medicilor, Andi revine şi spune că îi va înapoia banii şi că va veni să o vadă la spital. Însă, doar vorbele de el! Irina Rimeş e la curent cu toată această situaţie, încă din vară, la fel şi investitorul Quantum Music”.


IAN 15, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...