[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
Timp de 22 de ani - FIDELĂ PĂRULUI SĂU! Model: Dacă m-am hotărît la ...
Vrea să ajungă la JUMĂTATE DE MILION DE URMĂRITORI pe Instagram! Anatol ...
Ana-Irina, PLINĂ DE ENERGIE ȘI DISPOZIȚIE: ,,Cu un picior în vacanță, ...
Ce bine arată Diana Bart în ultima lună de sarcină! S-a îngrășat ...

Adrian Ursu a dezvăluit CUM A CUCERIT-O pe Irina Negară: „În acea perioadă era și o fană, probabil, cu oarecare probleme psiho-emoţionale…”

Interpretul Adrian Ursu a dezvăluit despre cum a început relaţia cu soţia sa, Irina Negară, şi cât timp i-a luat ca să o cucerească, dar şi prin ce momente grele a trecut până a-i deveni soţie, informează SHOK.md.

„Da, mi-a luat ceva timp. Când am văzut-o pentru prima oară pe Irina în Chişinău, într-un restaurant, erau vreo patru fete, și trei din ele mi-au acordat atenţie, au zâmbit, au glumit. Dar singura care a reacționat de parcă nu te ştiu, nu mă interesează, a fost Irina şi prin asta mi-a atras atenţia. În primul rând, mi-a atras atenţia că era tare elegantă, frumoasă şi tare nu moldoveancă, adică de parcă era din altă ţară. Irina, cumva cu pistruii ei şi aşa cum era mai roşcată, mi-a atras atenţia. Am căutat-o şi pe internet, mă uitam, analizam. A durat până am început să ieşim.

A doua oară ne-am întâlnit întâmplător şi am zis că acum încă o dată am posibilitatea să încerc, era cumva binedispusă şi deja a acceptat cel puţin să asculte glumele mele, pentru că eu spuneam tot felul de bancuri, tot ce ştiam eu mai fain, mai haios, încercam să o curtez, să-i acord atenţie şi s-o fac să râdă, să fie pozitivă”, a spus artistul, în cadrul emisiunii „Istoriile Gloriei” de la NTV.

De asemenea, Adrian, pentru sursa citată, a mărturisit că pe atunci a avut multe provocări.

„Am trăit perioade foarte diferite şi foarte multe provocări am avut. Pentru că în acea perioadă era o fană, probabil, cu oarecare probleme psiho-emoţionale, făcea pagini false şi scria tot felul de mesaje. Cineva a venit la serviciul mamei Irinei şi zice – aveţi grijă cu Adrian şi i-a lăsat două poze, eram eu împreună cu un băieţel, şi zice – el v-a spus măcar că are copil şi că copilul este la casa de copii. Era un băieţel cu care am cântat – Nicuşor Untilă, cu care am cântat la Moscova pe o scenă şi iată era o poză din internet printată, drept informaţie veridică. A durat timp să explic. Să-i conving, cel puţin, că am o atitudine cât mai serioasă şi acest lucru s-a adeverit pe parcursul anilor. Toate aceste întâmplări au fost timp de 4-5 luni, după o perioadă scurtă eu am venit cu cererea în căsătorie”, a spus Adrian.

SHOK.md amintește: Adrian Ursu, înainte de a o întâlni pe Irina, actuala lui soție, a mai fost căsătorit cu fostul său PR Manager. Ei s-au căsătorit în 2009 și la scurt timp au divorțat. În 2013, artistul s-a recăsătorit.

Cristina TOMAC


NOI 12, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...