[ X ]
[ X ]
FRESH
Andreea Bălan a apărut complet goală în noul său videoclip. Îşi cântă ...
„Iluzia Fericirii” – O NOUĂ CARTE! Dorian Furtună: „În curând… Pentru ...
S-A LANSAT ÎN MUZICĂ! Emilian Crețu – Dora Show: „S-a cheltuit… nu-i ...
Îi dai 52 de ani? Cum s-a pozat Toni Braxton, interpreta hitului „Un-Break ...

Adriana Ochișanu STĂ ACASĂ cu Mihaela: „Este foarte complicat să ții un copil în casă toată ziua. În fiecare zi îmi spune că vrea afară”

Interpreta Adriana Ochișanu stă acasă în izolare, împreună cu fiica sa de 3 anișori, Mihaela, și nu se plictisește, informează SHOK.md.

„Facem ce face toată lumea stăm acasă, în carantină, ne-am izolat. Asta e situația, dar avem ce să facem în fiecare zi. De exemplu, ne trezim dimineața – facem micul dejun, facem un program pentru toată ziua. Avem astăzi în plan să facem aplicații cu hârtie colorată, cu clei, cu foarfecă. Colorăm, învățăm poezii, povești, îi plac foarte mult poveștile și citite din carte. E mai complicat, dar nu ne lăsăm bătuți, in fiecare zi găsim ceva ocupații pentru Mihaela, și pentru noi de fapt. Dacă ne plictisim – urcăm în mașină și ne plimbăm așa prin oraș, iarăși cu mănuși, mască, înapoi în casă. Deocamdată luxul ăsta îl avem o dată la 3-4 zile, nu poți ține un copil toată ziua în casă. Este foarte complicat. În fiecare zi îmi spune că vrea afară, vrea cu copiii, vrea la grădiniță. Și având vârsta de 3 anișori, îți dai seama…”, a dezvăluit Adriana, în cadrul emisiunii „Prima Oră” de la Prime TV.

Cristina TOMAC


APR 10, 2020 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...