[ X ]
FRESH
Kătălina Rusu a dezvăluit care e CEA MAI GOGONATĂ BÂRFĂ, din ultima ...
Cine este bărbatul cu care Loredana Groza este căsătorită de 20 de ...
A revenit DIN MALDIVE! Daniela Ciocanu: „Cu mare greu mă adaptez, ...
Tatiana Martin, despre NOUL SĂU PRODUS: „Sunt tradiții valoroase și ...

Adriana Ochișanu – VICTIMA unei escrocherii! Un bărbat din România a creat un CONT FALS cu numele ei și a cerut MII de EURO…

Interpreta de muzică populară Adriana Ochişanu este victima unei escrocherii – un bărbat din Suceava a creat un profil fals pe Facebook pe numele cântăreţei, informează SHOK.md.

Potrivit www.publika.md, pe pagină era o postare în care se cereau bani pentru un copil bolnav de cancer. Victima escrocilor este un bărbat din Timișoara, care a virat pe contul fals indicat acolo mai multe mii de euro.

Adriana Ochişanu a aflat că cineva profită de notorietatea sa, atunci când mai mulţi colegi au sunat-o şi au întrebat-o care este starea copilului.  „Eu am rămas şocată, care bani să transferaţi, nu am scris aşa ceva niciodată. Ca mai apoi să mă sune cineva din România, un domn care a spus că a transferat vreo şase, şapte mii de euro pentru aşa zisa Adriana Ochişanu. Avea o conversaţie foarte intimă pe mesageria privată. Am spus că nu am nicio treabă, aţi fost tras pe sfoară, să fiţi mai atent”, a declarat Adriana Ochişanu pentru sursa citată.

De menționat că, bărbatul din Timișoara a mers la poliție și a scris plângere. „Oamenii legii l-au descoperit rapid pe infractorul de 35 de ani, care este anchetat acum pentru fraudă informatică. Adriana Ochişanu a declarat că au fost create în jur de şase conturi false pe numele ei şi că în ultima perioadă tot mai mulţi oameni publici sunt în astfel de situaţii” – notează Publika.

„Poliţia până în prezent se ocupă de acest caz şi eu sunt dispusă să dau nişte explicaţii dacă va fi nevoie. Am vorbit şi cu alţi colegi care au păţit exact aşa. Este deja o modă de a folosi conturile false, de a folosi numele oamenilor celebri, de a folosi imaginea şi de a face bani”, a menţionat interpreta.

Totodată, artista a subliniat că unicul cont al ei, cel oficial, este cel cu numele Adriana Ochisanu Zmeu.

adriana

SHOK.md


FEB 12, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...