[ X ]
FRESH
Cât de frumoasă este fiica lui Michael Jackson! Paris a atras toate ...
Nu a obținut NICI UN LOC la Miss International 2018, dar… Daniela ...
Copiii ei - eroi într-un VIDEOCLIP dedicat TATĂLUI! Lenuța Gheorghiță: ...
Premierul Filip, în „CAPITALA DULCE” a țării: Suntem gata pentru „sare ...

Află AICI cum a ajuns Felicia Sîrbu să-și facă DEBUTUL ÎN ACTORIE într-o piesă regizată de sora lui Roman Burlaca! „E talentată!”

„E talentată!” Felicia Sîrbu se reprofilează și, în scurt timp, își va face debutul în calitate de actriță. Ea va juca un rol în piesa de teatru „Gardenia”, regizat de Daniela Burlaca – sora iubitului ei, Roman Burlaca, informează SHOK.md.

„De fapt, oricare ar fi fost debutul meu ar fi fost dificil. Dar îmi place, e o adevărată provocare, și cred că o să iasă așa cum trebuie, din mâinile Danielei nu poate ieși ceva așa…”, a spus Felicia în cadrul emisiunii „Prima Oră” de la Prime TV.

Regizoarea Daniela Burlaca a spus că Felicia Sîrbu a fost „o idee spontană”. „O lună de zile am căutat actriță, am făcut casting-uri și, probabil, așa a fost să fie. Mie îmi place să fac experimente, am mai făcut, la spectacolul „Madame Bovary”, am luat o ne-actriță. Deja de două săptămâni lucrez cu Felicia și este o actriță talentată, care, din păcate, nu a făcut actorie”, a spus ea.

„Gardenia”, în regia Danielei Burlaca, este o piesă poloneză, despre 4 generații de femei din aceeași familie, care își spun povestea de la 33 de ani. „Este o poveste despre baze comportamentale, despre relația mamă-fiică, despre părinți-copii”, a precizat regizoarea.

De menționat că, premiera spectacolului va avea loc la 28 octombrie curent la Teatrul „Geneza-Art”.

SHOK.md


OCT 16, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...