[ X ]
[ X ]
[ X ]
FRESH
ANDREEA BĂLAN, MAI ÎN FORMĂ CA NICIODATĂ. Cum arată artista în costum ...
Pasha Parfeni A LANSAT PIESA „Chitara mea”: Așa o bunătate de melodie ...
Cristina Ceauș a lansat CÂNTEC NOU, în colaborare cu Frații Ștefaneț! ...
Descoperire ȘOCANTĂ în timp ce câțiva tineri filmau un videoclip pe ...

Ai mai fi cu Vasile dacă el NU AR AVEA BANI? Tany Vander, extrem de SINCERĂ: „Mie îmi place luxul. E totul frumos când se remunerează”

Tany Vander se iubește cu omul de afaceri Vasilyi Lungo și, de când e cu el, duce o viață fără lipsuri, cu vacanțe de lux și haine scumpe. Astfel, pe Instagram, ea a fost întrebată dacă ar mai fi cu Vasile dacă el nu ar avea bani, informează SHOK.md.

„Pe foarte femei le deranjează asta, dar nimeni nu vorbește la subiect. Pentru că nouă ne este frică să nu fim acuzate, dar, să fim sincere, noi toate vrem un viitor frumos. Fetelor, chiar voi vreți să îmi spuneți că atunci când vedeți o pereche – un bărbat bine îmbrăcat, cu mașină, vezi ce comportament are cu iubita lui, chiar nu vă gândiți – aș vreau și eu așa! Și tare mă îndoiesc că ați spune – fuuu, nu vreau așa viață!

Mie îmi place luxul, dar nu aș face orice pentru el. Am fost curtată de bărbați cu care aș fi putut avea totul, orice, dar pentru mine chimia e importantă.

Termenul de materialism a fost inventat de bărbați care nu au putut obține ce au vrut ei și, astfel, își alimentează ego-ul.

Vreau să vă spun că nu am întâlnit niciodată un bărbat bine poziționat să-și acuze iubita sau soția pentru că-și dorește să trăiască bine. Asemenea vorbe vin de la bărbații care nu pot să ofere iubitei tot”, a spus ea, în stories.

De asemenea, interpreta a spus că, într-o relație, fiecare profită de celălalt. „Fiecare profită într-un fel oarecum – bărbații profită de tinerețe și frumusețe, dar noi pentru ce trebuie să profităm, nu toți sunt George Clooney, dar toți bărbații se uită la început la femei frumoase”, a spus ea.

Tany a răspuns, până la urmă, dacă ar fi cu un bărbat modest.Dacă aș fi eu acum cu un bărbat care nu are acum nimic, un băiat simplu, dar cu perspective de viitor? Răspunsul meu este nu. Nu mi-aș permite eu să am un bărbat, pe care logic eu să îl întrețin, reiese că nu are mașină –  eu trebuie să îl duc, să achit nota la restaurant, să îl iau la mine să locuiască.

Trebuie să găsesc oameni care ne fac să creștem, bărbați care ne fac să ne simțim fetițe, prințese, să ne poarte pe palme. Și noi trebuie să le oferim căldură, să fim prietenii lor, să le oferim un sfat când trebuie, să fim soții perfecte, să fim sincere și fidele. Clar, e totul frumos când se remunerează”, a spus ea, precizând că sunt și excepții, dar doar când e vorba de dragostea care stă la baza unei relații.

SHOK.md


FEB 9, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Ce îți dorești în această vară?

View Results

Loading ... Loading ...