[ X ]
FRESH
Archie va avea un frăţior! Prinţul Harry şi Meghan Markle se pregătesc ...
Designerul Elena Grosu a devenit MĂMICĂ: „Polina, mulțumim că ne-ai ...
Tany Vander, despre KILOGRAMELE ÎN PLUS: De ce ar trebui să ne acceptăm ...
Andreea Marin a vorbit despre divorțul de Ștefan Bănică Jr. „Se poate ...

Al doilea an NU ȘI-A SĂRBĂTORIT ziua de naștere, dar a primit UN CADOU DEOSEBIT! Viorela Dimici: „Mereu sărbătoream 3 zile la rând fără nici o scuză…” FOTO//

Modelul Viorela Dimici, la 26 martie curent, a împlinit 27 de ani, însă nu a sărbătorit cu fast, ci a lucrat, informează SHOK.md.

„Este al doilea an când nu îmi sărbătoresc ziua. Eu – cea care își sarbatorea ziua de nastere 3 zile la rând fără nici o scuză. Toate astea până a apărut în viața mea proiectul realizat impreună cu Marina Cimbir. Pentru el nu dorm nopțile, lui ii dedic timpul meu și însăși ziua mea de naștere. Acest proiect este defapt o reflecție a sufletului și creativității echipei noastre”, a scris ea, pe Facebook.

Totodată, ea a spus că, chiar dacă nu organizat nimic deosebit, prietenii și apropiații i-au făcut ziua frumoasă. „Va mulțumesc tuturor pentru felicitări și surprize. Este atât de important să realizezi ca ai atât de mulți oameni alături care se gândesc la tine și vor sa te facă fericita”, a mai spus modelul, pe aceeași rețea.

Viorela a dezvăluit și care a fost cel mai deosebit cadou pe care l-a primit in viața mea. „Pentru primele secunde când am primit acest tablou nu am înțeles despre ce e vorba, cred ca și voi ati fi stat la dubii. Nici nu pot sa va redau ce emoții?, chiar m-am pierdut puțin când am înțeles ca in imagine este felul cum arăta cerul in ziua in care m-am născut, la ora 1:30 în Chisinau. Este cel mai deosebit cadou din viața mea, atât de profund și emoționant”, a explicat ea.

55462961_405138173616893_4028993822628249600_n

SHOK.md


MAR 28, 2019 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...