[ X ]
FRESH
James Bond va deveni tătic. Rachel Weisz îi va dărui primul copil ...
Eugen Nicov, despre COLABORAREA cu Irina Rimes, în NOUA TRILOGIE: ...
Iată CINE este frumoasa care a devenit Miss A.Dmodels!FOTO//
Interpretă din Moldova – INVITATĂ la Eurovision Spania: „Am ajuns ...

Ala Zasmenco: „Bărbatul ideal…e bărbatul care să mă poate face să râd”

Interpreta Ala Zasmenco a vorbit, pentru SHOK.md, despre dragoste, bărbatul ideal, dar și a mărturisit ce o face să se simtă specială.

„Dragostea este un sentiment pe care toți îl simțim. Dragostea este încredere, prietenie, ajutor reciproc, grijă și atenție. Dragostea este o pasăre ce va trăi mereu în libertate.

Dragoste la prima vedere? Eu cred că există. Această dragoste la prima vedere e un moment în care nu alegi conștient si nu cunoști persoana de care te îndrăgostești. E o atracție, o pasiune puternică. Nu există o vârstă anume pentru persoanele ce se îndrăgostesc.

În jurul tradițiilor de Dragobete s-au adunat multe povești si legende. Eu sunt pentru Ziua Îndrăgostiților, Valentine’s Day… ziua care o sărbătoresc îndrăgostiții. Aici se zice că Valentin a fost patronul celor care se iubesc.

Bărbatul ideal…e bărbatul care să mă poate face să râd. Un bărbat care nu se teme să-și arate afecțiunea în public este sexy.

Te simți specială atunci când te ține de mână, te săruta. Dacă arată de nota 10 și nu are inteligență – nu merită atenție.

Cel mai frumos cadou sunt lucrurile cele care ți se întâmplă atunci când te aștepți mai puțin.

Inima mea la moment e fericită și e acolo unde trebuie să fie!!!”, a menționat Ala.

SHOK.md


FEB 14, 2017 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...