[ X ]
[ X ]
FRESH
Administrator TESORO MIO: „Numai în Moldova o persoană care cunoaște ...
Kate Middleton a arătat minunat într-o haină în nuanţa anului
Un colecționar și-a propus să promoveze SISTEMUL MONETAR al RM în ...
Dianna Rotaru, despre FEMEIA cu care a fost fotografiat iubitul ei: ...

Alex Calancea, despre AVANSURILE făcute de admiratoare și cum îl ține soția „în frâu”!

Artistul Alex Calancea se bucură de atenția multor admiratoare, însă, de cealaltă parte a scenei, este căsătorit și are doi copii, informează SHOK.md.

Calancea a dezvăluit, într-un interviu pentru revista Red by RC, ce face soția sa pentru ca să îl poată ține „în frâu”. „Nimic. Ea îmi dă libertate și eu îi dau libertate. Foarte simplu. Nu cred că trebuie să faci ceva ori să vorbești cumva. Noi nu ne punem întrebări de genul acesta, de aceea și merge”, a mărturisit el.

Totodată, artistul a vorbit despre admiratoare. „Presupun și eu că am (râde). Nu știu. Nu mă flatează pentru că e o chestie normală să te admire, am admiratori și printre bărbați… care se uită la mine ca la artist și mă admiră ca artist și femei care se uită… bine, până la urmă, le place personajul acela din scenă, artistul din mine. Primesc deseori avansuri. Cred că toți artiștii primesc avansuri. Dar, până la urmă, ce faci cu ele, unde se duc, decide fiecare… Eu niciodată nu interpretez niște complimente drept „ia vezi, ea se dă la mine”. Știu unde sunt granițele”, a precizat Calancea.

48396512_505978203224844_4726136039188463616_n

 

SHOK.md
Foto: Roman Rîbalyov


DEC 20, 2018 INAPOI LA ARHIVA


COMENTARII

SONDAJ SHOK

Cine este cel mai sexy model din Moldova?

View Results

Loading ... Loading ...